Dodaj do ulubionych

Neostrada-wazny problem

19.02.06, 13:03
Witam
Chodzi mi o program Neostrada Plus, przez ktory mozna sie laczyc, a
mianowicie nie dziala i nei chce sie ponownie zainstalowac. Musze sie laczyc
przez zwykle wybieranie numeru a chcialbym przez ten program , co robic?
Dodam ze program sie nie instaluje ponownie i za kazdym razem gdy probuje
wychodzi blad i raport o bledach. Mam go odinstalowanego i ani nie chce sie
instalowac znow...pomocy
Obserwuj wątek
    • patrykkaminiecki2 Re: Neostrada-wazny problem 19.02.06, 13:07
      I zauwazylem jeszcze ze gadu-gadu mi nie dziala! Wychodzi blad o niewlasciwym
      zainicjowaniu, o co chodzi?
    • neder Re: Neostrada-wazny problem 19.02.06, 13:22
      zobacz dla pewności w dodaj/usun programy czy na pewno tam nic nie ma.

> > Dodam ze program sie nie instaluje ponownie i za kazdym razem gdy probuje
      > wychodzi blad i raport o bledach.

fajnie, co za błąd?

no i 2 wątki pod Tobą:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=37089100&a=37089373
      • patrykkaminiecki2 Re: Neostrada-wazny problem 19.02.06, 13:31
        W dodaj/usun nic nie ma, problem przy instalacji to:
        "Wystąpił problem z aplikacją INSTAL~1.EXE i zostanie ona zamknięta.
        Przepraszamy za kłopoty." I mi nie chodzi,ze nie chce mi sie laczyc wogole
        tylko ze nie chce sie laczyc przez program Neostrada Plus, przez Explorer mi
        sie laczy...
    • Gość: tpsa Re: Neostrada-wazny problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:22
      zadzwon do tpsa, oni wsszytsko wytlumacza co i jak... rozmowa moze trwac nawet
      4h ( w moim przypadku) cierpliwosci, spoko :D
      • Gość: Psikuta bez s 0800102102 IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 03:02
        Nie 4 h tylko max 30 min.

Ta aplikacja od poczatku była że tak powiem .hhhh spi...lalalala ....na :P
        Dlatego konsultanci tworzą nowe połaczenie o nazwie moje połączenie 2 i to działa stabilniej, ponieważ tak naprawdę ta aplikacja to taka inna powłoka graficzna jak to połączenie.

Tu wskazówka, jeśli masz modem Sagem to przy instalacji starowników powstaje na pulpicie Internet dls - i to jest skonfigurowane połączenie dla tego modemu.

Kazdy bedzie ci radził zainstalowac to tak, ponieważ dla samych pracowników tpsa i innych ta aplikacja to badziewie!!!!

I oprócz tego jest niebezpieczna - może wpłynąć na inne konta pocztowe w outlooku. Jesli w oknie konfiguracja w zakładce preferencje wybierzemy parametry zaawansowane - trzeba odchaczyć automatyczna konfiguracja poczty!!!!

a w sumie to dzwońcie,
        infolinia za friko, płace konsultantów są takie jak ta aplikacja :))))))

Dlatego podziwiam tych ludzi, prawie wolontariat.

parametry zawansowane nie odchaczymy - automatycznie konf pocztę czy jakoś
        • Gość: Patryk Re: 0800102102 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:22
          Nie no w sumie ten program nie jest potrzebny. Ja teraz sie lacze z neo przez
          zwykle polaczenie przez numer. To samo tylko wpisujemy haslo o login i nara. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka