dr.szlafrok 20.05.06, 12:25 Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto kożysta z chello czy też tak jak mnie co parę minut rozłącza go. Trwa to parę sekund, ale jak coś się ściąga to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j2334 Re: Problem z chello IP: *.chello.pl 20.05.06, 13:18 Ja mam chello od pol roku ,dwa razy zdarzylo sie ,ze byla krotka przerwa w dostawie ,ale bylo to w godz nocnych i bylo to do zniesienia.Poza tym wszystko dziala bez zarzutu,nie mam podstaw narzekac,Moze U ciebie trzeba cos ustawic.Ja mam Chello Light Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Problem z chello 20.05.06, 21:16 ja mam chello od 3 lat przerwa z ich winy byla raz (albo dwa); po telefonie - naprawili problem od reki kilka razy cos tam mi nie dzialalo- z mojej winy, ale po telefonicznej konsultacji sama sobie ustawilam, raz poprawiali przylacze.... Pauli -- Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Problem z chello IP: *.chello.pl 24.05.06, 19:34 ja mam rok, raz mnie rozłączyli na 30 min. poza tym oki , tpsa sie chowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś