Dodaj do ulubionych

Czego brakuje wam w Internecie.

03.06.06, 22:42
Proszę się wypowiedzieć.
Jakich stron / serwisów / firm internetowych brakuje wam w polskim internecie.?
Jaka branża / zakres działalności?
Czego jeszcze nie ma a według Ciebie powinno być??
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Czego brakuje wam w Internecie. 03.06.06, 23:13
      x7531 napisał(a):

> Proszę się wypowiedzieć.
      > Jakich stron / serwisów / firm internetowych brakuje wam w polskim
      > internecie.? Jaka branża / zakres działalności?
      > Czego jeszcze nie ma a według Ciebie powinno być??

Nauczyc sie innego jezyka i nie ograniczac sie do ubogosci "pl internetu";)
      • anna-dark Chyba za mało seksu ??? 06.06.06, 23:18
        Chyba za mało seksu ???

kell99 napisał:

> x7531 napisał(a):
        >
        > > Proszę się wypowiedzieć.
        > > Jakich stron / serwisów / firm internetowych brakuje wam w polskim
        > > internecie.? Jaka branża / zakres działalności?
        > > Czego jeszcze nie ma a według Ciebie powinno być??
        >
        > Nauczyc sie innego jezyka i nie ograniczac sie do ubogosci "pl internetu";)
        • Gość: malo nas Re: Chyba za mało seksu ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.06.06, 01:26
          seksu to akurat jest za dużo, robi sie obrzydliwy i nudny juz %-)

mało jest serwisów dla facetów, traktujących ich całościowo, a nie tylko o 1
          dziedzinie (np: sport czy moto).

No bo co:

facet.interia.pl
          czy
          facet.start24.pl
          (spis innych)

to troche mało
    • 3promile Re: Czego brakuje wam w Internecie. 03.06.06, 23:13
      Prawdopodobnie w necie jest wszystko, a najsłabszym ogniwem jest ZU - Zwykły
      Użytkownik. Co prawda jest pan Gugiel i panna Wiki, ale czasami trzeba się mocno
      nagimnastykować, żeby znaleźć. Brakuje mi takiego narzędzia do wyszukiwania, no
      nie wiem, coś jakby "drzewka tematów", które można by rozwijać tak jak w Total
      Commanderze na przykład.
      • jan-w Re: Czego brakuje wam w Internecie. 04.06.06, 16:17
        Taką wyszukiwarkę z katalogami i podkatalogami, która sama tworzyła, kiedyś,
        dawno temu spotkałem i używałem. Jak sobie przypomnę jej nazwę, to ci napiszę.
      • Gość: Tomaszek Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:11
        3promile napisał:

> Prawdopodobnie w necie jest wszystko

To oczywiście ŻART !!! :)

W internecie jest TYLKO to co ktoś umieścił i NIC więcej.

Do tego "wszystko" to jeszcze sporo brakuje i raczej NIGDY nie będzie
        wszystkiego. :)
        • jan-w Re: Czego brakuje wam w Internecie. 04.06.06, 19:17
          Masz tu właśnie okazję wypowiedźieć się, czego ci brakuje.
          Poza wyśmiewaniem cudzego postu, nic nie udało ci się wymienić.
      • wrezz Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 12:34
        Takie dzrewko to tu:
        clusty.com
        • jan-w Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 13:11
          Właśnie o to mi chodziło, dobroczyńco :-))
        • 3promile Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 14:58
          Dzięki
      • lilipiec Re: Czego brakuje wam w Internecie. 10.06.06, 13:37
        Istnieją w sieci wyszukiwarki, które starają się pokazywać wyniki wyszukiwania w
        formie "drzewka tematów". Najbardziej znanym jest <a
        href="http://www.vivisimo.com">Vivisimo</a>; jest też polskie
    • Gość: czes Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.isp.tvkg.net 04.06.06, 10:10
      Jest o wiieelle, wiele za drogi :-)
      • Gość: mim Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:45
        Sexu ;)
    • eirien Re: Czego brakuje wam w Internecie. 04.06.06, 15:36
      Mi brakuje dawnych googli, jakoś ostatnio mam wrażenie, że jakiś czas temu było
      łatwiej cokolwiek znaleźć... a teraz (prawdopodobnie przez 'Google AdWords')
      muszę się przebijać przez setki stron, na których oprócz w/w nie ma nic, co
      powinno być... Do tego jeszcze brakuje mnóstwa kopii stron (kiedyś faktycznie
      te kopie były - teraz na co drugiej stronie nie ma :P albo podświetla mi nie
      tam, gdzie faktycznie powinno...)
      • t-800 Re: Czego brakuje wam w Internecie. 04.06.06, 15:43
        eirien napisała:

> powinno być... Do tego jeszcze brakuje mnóstwa kopii stron (kiedyś faktycznie
        > te kopie były - teraz na co drugiej stronie nie ma :P albo podświetla mi nie
        > tam, gdzie faktycznie powinno...)

To jest akurat wina właścicieli stron, którzy nie zezwalają Google na
        cache'owanie.
        • eirien Re: Czego brakuje wam w Internecie. 04.06.06, 21:46
          t-800 napisał:
          > To jest akurat wina właścicieli stron, którzy nie zezwalają Google na
          > cache'owanie.

Gdyby tylko te kopie... tylka dla mnie najbardziej upierdliwe są te reklamy
          gogla. A już najbardziej strony, na których nic innego nie ma tylko te reklamy
          albo jakieś inne śmieci :( Fakt, to też wina właścicieli stron... ale z drugiej
          strony gdyby google nie wymyśliło reklam to łatwiej byłoby znaleźć to, czego
          się szuka ;) A jeszcze mają się zmienić, wcale nie jestem pewna, że na lepsze ;O
          Niestety nie natknęłam się jeszcze na jakąś inną rozsądną wyszukiwarkę :/
          • t-800 Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 11:22
            eirien napisała:

> Gdyby tylko te kopie... tylka dla mnie najbardziej upierdliwe są te reklamy
            > gogla.

Można wyciąć Adblockiem (wtyczka do Mozilli, FF, Netscape itp.).
            • eirien Re: Czego brakuje wam w Internecie. 07.06.06, 00:26
              t-800 napisał:
              > Można wyciąć Adblockiem (wtyczka do Mozilli, FF, Netscape itp.).

hmm... nie do końca o takie rozwiązanie mi chodziło ale dzięki za namiary,
              nawet na opere jest ;O tylko mi sie nie chce instalować bo i tak takiego efektu
              jak bym chciała nie osiągnę ;) w wyniki wyszukiwania to raczej nie ingeruje i
              nie wycina stron z wyników, na ktorych są tylko i wyłacznie addsy googla ;)

A jeszcze mi brakuje... dokladnie na gazeta.pl: poprawnego formatowania tekstu
              w odpowiedziach na forum z opery :> jakos te posty sie rozlaza na cala strone i
              przez to na gazecie musze korzystac z ie :( bo mnie draznilo takie rozlazenie
              sie :/
          • marklips Czego brakuje wam w Internecie?Kto szuka ten ma... 11.06.06, 08:23
            Pozdrawiam.Są na świecie tylko 4(oprócz wojska)cody:google(algorytmy,matematyka)
            yahoo i jej A9,które wykorzystuje Amazon i Ebay.Ebay przygotowuje własną
            niespodziankę.Dlatego kupili skype i nie tylko.Super.Microsoft inwestuje mln w
            swoją szukarkę i..mamy "szukarki"w Chinach,i naturalnie w Rosji.Reszta to
            podwykonawcy:"Meta" a jest ich około 80.Aha,Alexa.com ma więcej informacji.Z
            google i yahoo można bez problemów 300-400 Euros miesięcznie zarobić.Tak samo
            Ebay.Nie potrzebujesz konta.Oni przesyłają,czeki na twój adres.
            Tak samo bezpłatnie obok gratis "toolbar"można scripty jako bezpłatne na
            stronach zainstalować lub samemu własnę szukarkę zaprogramować.Hallo
            informatycy w Polsce!Następne Informacje.Są email od 1000 MB do 5 GB,nawet z
            bezpłatnym numerem telefonu,sekretarką i faxem.W Europie ale przy odrobinie
            szczęścia i w Polsce.Informacje o matematycznych alternatywach w google,są
            w Internecie.Są własne,międzynarodowe,casina które otrzymasz w Prezencie i co
            miesiąc,odpowiedni czek,tylko za reklamę.Kochani,gdyby te informacje były w
            Polskim Internecie,jestem pewien,(tak jak to jest w wielu
            krajach),tysiące,młodych i tych po 70 miało by dodatkowe dochody.Jedyna
            inwestycja,oprócz komputera i połączeń,tania domena(com,net,info,org ..)incl.
            "traffic".Ceny dla domen?Rocznie?Zależy od kraju.W USA drożej i ryzyko,przy
            inowacyjnej stronie,z powodu patentów.W Polsce,nie mam dokładnych
            informacji ,które by mnie przekonały ale przykładowo,po moich informacjach,w
            Berlinie,incl.traffic,od 25 Euro w górę.Naturalnie z bankiem,php,...Trzeba w
            Usa na prawa autorskie uważać.Tak samo W Europie.Grafiki,fotki tylko własne
            albo tak zwane umowy z sony,amazon,aol,ebay,dell,western union,z bankami ale
            jeśli możliwe w różnych językach.Zobaczcie polski ebay.Naturalnie key muszą być
            interesujące.Proszę nie zapominać języka rosyjskiego.Jak macie
            uzbierane "fundusze",proszę swoje nazwisko lub wymyślone,zarejestrować w
            urzędzie patentowym,w Polsce,bowiem taniej,jako tak zwaną markę(R lub TD) a
            potem w centrali za 300 Euro ,na 10 lat w Berlinie,a potem za 1000-5000
            Dolarów,w USA i potem dochody wzrastają.

Ja proponuję bowiem gazeta.pl i agora,mnie interesują,portal dla dzieci i
            młodych,po to by oni nie tylko otrzymywali informacje ale zarabiali w Euro
            i w Dolarach,pozostając w Polsce.Moja prośba dla odwiedzających:kto pomoże w
            Projekcie?Naturalnie komunikacja skype,gadu,email itd.Mam co prawda,bardzo
            kontrowersyjny projekt o prawa dla dzieci i ich ojców,dziadków ,studentów o
            wspólne spotkania(www.papax.de)ale czas znajdę.Pozdrawiam i zostawiam email:
            komponist24@gmail.com.
            Mark Lips
            • jan-w Zarabianie bez wysiłku w internecie ;-)) 11.06.06, 09:39
              Kolejny oszust, na dodatek nawiedzony.
    • Gość: ja Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:43
      cenzury
      w sieci jakieś 15% to przydatne informacje, 20% to reklamy(czasem b.przydatne), reszta to smieci...
    • pi-razy-zaba Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 01:33
      Zabawek edukacyjnych po polsku. W porównaniu z angielskojęzycznym Internetem,
      po polsku prawie nie ma dyktand, wykreślanek, zabaw ortograficznych,
      kolorowanek o polskich zwyczajach, tradycjach...

Przykładowo:
      Jak przygotowywałam notki wielkanocne, to na hasło (w grafikowym
      googlu) "palmowa niedziela" były tylko zdjęcia z procesji, "palm sunday" -
      kolorwanek mnóstwo. Kolorowankę ze święconką znalazłam w angielskojęzycznym
      serwisie polonijnym.

Nie mówię, że nie ma nic. Ale jest niewiele. Mogłoby być więcej.
    • bigstrand Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 11:21
      kiedys bylem glodny, zajrzalem do internetu a tam... pustka. Zamknalem internet otworzylem lodowke
      • ssamiec Prawa jazdy 06.06.06, 12:02
        Powinien być wprowadzony Kodeks Internauty na wzór Kodeksu Drogowego.
        I kary dla ludzi którzy 'wchodzą' do sieci nie umiejąc się nią posługiwać i nie
        wiedząc nic o jej zasadach funkcjonowania. Potem sami zawirusowują sobie
        komputery, wirusy rozsyłają spam wszystkim naokoło. Użytkownik włącza sobie
        ściągacza P2P i generuje tysiące połączeń, zapychając upload w dzielonym łączu
        nie mając o tym pojęcia.

Albo rozsyła znajomym (i znajomym znajomych!) łańcuszki mailowe, zapychając
        skrzynki i podając każdemu z nich adresy pozostałych. Oczywiście w dobrej wierze
        lub nieświadomie.

Dlatego ma być Kodeks. I kary.
        Jak ktoś się sam nie nauczy od starszego brata, sąsiada, albo pana informatyka w
        szkole, to niech sobie opłaci kurs "surfowania".

Skoro nie zezwalamy nieumiejącym jeździć siadać za kierownicą, wymagamy patentu
        sternika aby wypożyczyć jacht, to należy też żądać 'patentu internauty'.

Ponieważ pytanie jest o polski internet. Powinno to regulować polskie prawo
        odnoszące sie do jego obywateli i ich komputerów fizycznie ulokowanych na
        terenie Polski.
        • Gość: Anonymous Re: Prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:15
          buahahahaha jak przestaniesz pisać posty to internet napewno na tym skorzysta
    • Gość: :O) brakuje mi metadaty!!! IP: 170.65.192.* 06.06.06, 12:31
      brakuje mi metadaty!!!
    • furry Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 13:26
      > Jakich stron / serwisów / firm internetowych brakuje wam w polskim internecie.?

nie tylko w polskim, ale ogólnie:

Chciałbym taką wyszukiwarkę, że nucę piosenkę do mikrofonu i ona znajduje mi
      utwory o podobnym brzmieniu, rytmie itp. Ale to jeszcze długo chyba...
      • Gość: Gheera Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.asta-net.com.pl 06.06.06, 16:50
        Jest coś takiego: Podajesz tytuł i wykonawcę utwór, a program na jego podstawie
        puszcza Ci po kolei piosenki, które mają podobne brzmienie i rytm. Czyli takie
        jakby prywatne radio tylko z Twoimi ulubionymi piosenkami.
        pandora.com/
        • pliszka79 Re: Czego brakuje wam w Internecie. 13.06.06, 14:10
          Hej, ta Pandora jest rewelacyjna!!!!!! Dzieki, dzieki! :) M
      • ostroszyc Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 22:50
        > Chciałbym taką wyszukiwarkę, że nucę piosenkę do mikrofonu i ona znajduje mi
        > utwory o podobnym brzmieniu, rytmie itp.

Tak, tak! Bo jak słowa chodzą to można googlem, a jak dźwięki? Nutkami? :)
    • Gość: jano Darmowego serwisu ogloszeniowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:44
      chce sie sobie dobrac zaloge na jacht na mazury, gdzie to oglosic ?
      • Gość: Taznock Re: Darmowego serwisu ogloszeniowego IP: *.mtvk.pl 06.06.06, 14:08
        Jeśli szukasz załogi na jach, drużyny do kopania w piłkę albo pary do tenisa,
        to już niedługo będziesz to mógł znaleźć na www.tosport.pl w
        dziale "imprezy"... Ale to dopiero wkrótce:(
      • samoistny Jest polski usenet 07.06.06, 09:47
        > chce sie sobie dobrac zaloge na jacht na mazury, gdzie to oglosic ?

A chociażby na grupie pl.rec.zeglarstwo:

groups.google.com/group/pl.rec.zeglarstwo
    • Gość: Aurora Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:51
      Odkurzacza, połykacza śmieci, wszystkich kretyńskich reklam i ruchomych
      obrazków.
      • mal_lika Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 16:21
        to korzystaj z mozilla fireforx a nie internet explorer
    • yulek_cezar Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 13:52
      Grubych azjatyckich nastolatek.

Nie ma i juz.
    • rmstemero Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 13:57
      x7531 napisał:

> Proszę się wypowiedzieć.

Sensu. Skutecznych metod i procedur pozwalajacych na oddzielanie informacji od
      smieci. Faktow domniemanych od rzeczywistych. Zdarzen od pogladow.

Ale przede wszystkim brakuje mi w internecie wydania GW dla ludzi myslacych i
      spragnionych wiedzy. Zainteresowanych dyskursem a nie klotnia w politycznym
      maglu. Pragnacych suchych faktow w celu wyrobienia sobie samemu pogladu a nie
      pogladow w celu lepszego marketingu faktow. Niezainteresowanych sensacja,
      ubarwianiem i uatrakcyjnianiem rzeczywistosci w taki sposob aby sie ona lepiej
      "sprzedawala".
      Gdyby mozna bylo na samym poczatku portalu wybrac wersje "merytoryczna" albo
      "trywialna" byloby to dla mnie osobiscie duzym ulatwieniem. Moze znalazlbym pod
      pierwsza opcja serwis nie obrazajacy zdrowego rozsadku debilnymi pytaniami (kto
      ukradl wiosne?), pseudosensacjami (tajemnicza kaplica Slezan), spekulacjami
      (przewidywana hossa polskiego e-commerce) lub po prostu plotami dla
      ograniczonych milosnikow rzeczy trywialnych (na mundialu krzesla z Krosna).

W tym samym momencie Ferrovial kupuje BAA (co jest rzeczywista sensacja), Abbas
      proponuje Referendum w celu podzialu Izraela na dwa panstwa, wszystkie zachodnie
      gieldy leca na leb i na szyje. A konia z rzedem dla tego kto znajdzie te
      informacje pomiedzy morzem reklam i trywialnymi bzdetami. I inteligentny,
      fachowy komentarz tych ktorzy umieja to robic.
      • rootka Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 21:58
        > Ale przede wszystkim brakuje mi w internecie wydania GW dla ludzi myslacych i
        > spragnionych wiedzy. Zainteresowanych dyskursem a nie klotnia w politycznym
        > maglu. Pragnacych suchych faktow w celu wyrobienia sobie samemu pogladu a nie
        > pogladow w celu lepszego marketingu faktow. Niezainteresowanych sensacja,
        > ubarwianiem i uatrakcyjnianiem rzeczywistosci w taki sposob aby sie ona lepiej
        > "sprzedawala".

wyjales mi to spod klawiatury. od dawna szukam forum, na ktorym dyskutuje sie
        merytorycznie o polityce i gospodarce, ale jeszcze nie znalazlam..
    • Gość: Daa W internecie jest wszystko ! IP: *.cable.wanadoo.nl 06.06.06, 16:17
      jw. tylko ze idioci czesto nie potrafia znalezsc odpowiednich materialow.

ps. WWW to tylko malutka czesc infrastruktury internetu...

Od fajnych filmow przedstawiajacych 12 letnie lolitki az dekodowanie chipow z kart platniczych... Trzeba tylko szukac - i na pewno nie poprzez amatorskie google...
      • Gość: Conrad Re: W internecie jest wszystko ! IP: *.cable.mindspring.com 06.06.06, 16:38
        world wide web nie jest najmniejsza czescia Internetu to po pierwsze. Google nie
        jest amatorska wyszukiwarka to po drugie. Umiejetnosc wyszukiwania przez Google
        wymaga pewnej znajmosci jak to robic poprwanie. Jest duzo niezaleznych
        wyszukiwarek, ktore znajduja sobie niche dajac lepsze rezulaty od Google w danym
        temacie.

Usenet, FTP, filesharing programs niewatpliwie tworza duze zasoby Internetu nie
        sa natomiast rdzeniem Internetu.

Interent tak naprawde istnieje w jezyku angielskim. Polski jest zbyt ubogi,
        szczegolnie jesli chodzi o Web 2.0.

I tak na koniec, kto kogos zwymysla od idiotow ma z pewnoscia powazny problem z
        samym soba.

Pzd.
        • Gość: Krymo Re: W internecie jest wszystko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:06
          I tu się zgadzam! Najłatwiej obrzucić obelgami. Brakuje mi tu mądrych,
          wyważonych wypowiedzi, pozbawionych złośliwości i pogardy dla tych, ktorzy
          ośmielają się mieć inne zdanie. Pozdrawiam wszystkich nieżyczliwych. Szacunek
          dla życzliwych.
    • Gość: mol niczego IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.06.06, 16:26
      jw.
    • comrade !!! 06.06.06, 16:36
      To czego dramatycznie brakuje to DANE STATYSTYCZNE!! Są tylko podstawowe dane, a
      jesli chcesz poszukać choćby czegos bardziej szczegolowego, i PRZEKROJOWEGO to
      nie znajdziesz!

Znajdźcie mi np zbiorcze tabele z lat 1990-2006 dotyczace
      - Bezrobocie w Polsce
      - Wydobycie węgla kamiennego w Polsce
      - Produkcja stali w Polsce
      - Ilosc samochodow osobowych na 100 mieszkancow w Polsce
      - Uzytkownicy internetu w Polsce

Nie mowiac o innych krajach!

Owszem, są strony urzędów statystycznych, ale roczniki statystyczne nawet jesli
      są w wersji elektronicznej to są płatne. A co z innymi krajami, zalozmy ze chce
      powyzsze dane mieć odnośnie dajmy na to Brazylii. A nie znam portugalskiego w
      ząb! Są na pewno miedzynarodowe serwisy statystyczne gdzie mozna zamowic dowolne
      dane i załatwią to, ale na pewno wszyskto płatne. Przydał by sie serwis :) gdzie
      za free mozna byloby obejrzec mase roznych statystyk dla danego kraju -
      PRZEKROJOWO tzn ze zmianą w czasie. Owszem, wpisujac w googla COŚ znajdziemy ale
      bedzie to najczesciej wyrywkowe, np dane za jeden rok albo za np 5 lat i to
      gdzieś z lat 90 czy cos takiego, gzdies na jakiejs stronce z jakims artykułem
      kompletnie wyrywkowo i bez mozliwosci wszechstronnego wyszukiwania.
      • badjuk Re: !!! 06.06.06, 17:28
        Czy ktos moze wie - czy jest mozliwosc podgladu obrazu przesylanego przez
        satelite, np.: okolice Bydgoszczy ???
        • eirien Re: !!! 07.06.06, 00:15
          badjuk napisał:
          > Czy ktos moze wie - czy jest mozliwosc podgladu obrazu przesylanego przez
          > satelite, np.: okolice Bydgoszczy ???

może GoogleEarth?
        • Gość: igo............... Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:39

>Czy ktos moze wie - czy jest mozliwosc podgladu obrazu przesylanego przez
          >satelite, np.: okolice Bydgoszczy ???
          maps.google.com/
          Bydgoszcz ładnie widać
    • Gość: sprawiedliwy post zgłoszony odpowiednim organizacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:54
      • Gość: f to chlubnie, tylko popracuj nad ortografią IP: 62.141.227.* 07.06.06, 02:30
    • Gość: magda Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.spine.pl / *.236.spine.pl 06.06.06, 18:41
      W Polskim interneccie brakuje rzeczowej,konkretnej i wiarygodnej informacji
      naukowej. Studiuje fizyke i szukając informacji do jakichkolwiek pracy zmuszona
      jestem do korzystania ze stron anglojezycznych.
      • Gość: dasdas Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.06.06, 19:13
        trzeba sie bylo uczyc angielskiego. ;)
        nie wiesz ze internet nie zna granic i jego jezykiem roboczym jest wlasnie
        jezyk angielski ?

Nad czym tu plakac ?! TO OLBRZYMI plus iz wiekszosc aterialow w necie jest tylko
        w JEDNYM uniwersalnym jezyku - zamiast w 120...
    • Gość: wielka_stopa Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:15
      Brakuje rzetelnej informacji. Wszystko co jest to najczęściej jakieś popłuczyny,
      przemaglowane przez socjotechników. Zgadzam się z postem powyżej, że dane
      statystyczne dotyczące np. bezrobocia sa mizerne. Brakuje mi również rzetelnej
      informacji o ciekawych miejscach i zabytkach na stronach polskich miast
      (chlubnym wyjątkiem jest Wrocław). Jakiś czas temu potrzebowałam takich
      informacji o Wrocławiu, Krakowie, Mazurach i Ciechocinku, i nic, musiałam się
      nieźle natrudzić aby znaleźć tak podstawowe informacje dla turysty jak ceny
      biletów, godziny otwarcia itd.
    • Gość: MatiSz Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:32
      Wskazówek, gdzie, do cholery, leżą moje klucze i informacji, jak zrozumieć Kobiety. Taki niby ten Internet potężny, a podstawowych informacji nie ma. Oj ..
      • Gość: cameron Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.skorosze.net 06.06.06, 21:55
        Prosze o info, jaki tytuł i autora ma piosenka z filmu "Mój chłopak się żeni",
        leci to jakoś tak:" ever forever ...". W filmie gra Cameron Diaz i Julia ROberts.
        Z góry dzięki za info
      • eirien Re: Czego brakuje wam w Internecie. 07.06.06, 00:17
        A po co Ci rozumienie kobiet?
        Wystarczy spełniać ich zachcianki ;>
    • Gość: Marynia Re: Czego brakuje wam w Internecie. IP: *.plock.mm.pl 06.06.06, 22:27
      Chce nawiazac kontakt z ludzmi z ktorymi chodzilam do szkoly w latach1963-1969
    • kain_brat_abla Re: Czego brakuje wam w Internecie. 06.06.06, 23:54
      Cenzury. Na tym forum jest jej czasami zadużo. :))
    • raveness1 Re: Czego brakuje wam w Internecie. 07.06.06, 10:29
      Mnie tam niczego nie brakuje, ale co do polskich stron, te forum jest chyba
      jedyna polska strona do jakiej czasem zagladam.
    • frogfot Re: Czego brakuje wam w Internecie. 07.06.06, 10:50
      Dla mnie brak (zreszta nie tylko w internecie <z wyjątkami>) obiektywnych
      porównań sprzętów i urządzeń, które można kupić w sklepie. To co jest w
      miesięcznikach/tygodnikach specjalistycznych, to najczęściej zlepek ofert
      reklamowych firm i tekstów sponsorowanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka