bulkownik 12.06.06, 23:07 Szukam jakichś dobrych i tanich statystyk. Możecie polecić coś poza ww.stat.pl bo sa drodzy i mało rozwojowi? Używa ktoś może www.neostat.pl i może wie coś więcej? Dzięki za pomoc. Bratek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikrus Re: Szukam statystyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:28 bulkownik napisał: > Szukam jakichś dobrych i tanich statystyk. Ja od lat używam tylko DARMOWYCH statystyk. Po co mam płacić za coś co jest DARMO ! :) A statystyk DARMOWYCH jest sporo i to bardzo dobrych serwisów - najlepszych na świecie. Nie ograniczaj się tylko do polskich statystyk ! :) Statystyki z USA lub Niemiec będą tak samo działały na polskiej stronie jak te rodzime, polskie a nawet i lepiej - mniejsza jest awaryjność tych zagranicznych serwisów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
13023209a Re: Szukam statystyk 13.06.06, 13:57 Darmowe są owszem, ale wszystko co darmowe to lipa. Jestem na 14 dniowym okresie próbnym w www.neostat.pl i póki co jestem zadowolony.Pewnie wykupie na pół roku. Miałem w stat.pl ale przyznam szczerze , że neostat robi na mnie większe wrażenie. No i te 5 domen w ramach jednego konta w wersji Horizon. Odpowiedz Link Zgłoś
eirien Re: Szukam statystyk 14.06.06, 15:43 Ja używałam Imperator Stats (anubisdev.com/products.php?pid=3) ale sa bardzo podstawowe ;) szukalam juz czegos bardziej rozbudowanego i niedlugo bede testowac awstats.sourceforge.net/ - wygladaja ciekawie :) Ocyzwiscie darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spot Re: Szukam statystyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:03 Coś mi tu strasznie jedzie REKLAMĄ tych stat.pl i neostat.pl !!! REKLAMA !!! REKLAMA !!! REAKLAMA !!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Szukam statystyk 14.06.06, 15:30 a nie lepiej zainstalować sobie samemu jakieś statystyki? ja od kilku lat używam POWER PHLOGGER 2.2.5 do instalacji wymagana jest baza MySQL pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keramb Re: Szukam statystyk 14.06.06, 21:01 Gość portalu: Spot napisał(a): > Coś mi tu strasznie jedzie REKLAMĄ tych stat.pl i neostat.pl !!! Może to i reklama, ale jeśli już to tylko neostat - stat.pl są tu ukazywane jako gorsze i bez przyszłości, czyli "antyreklamowane". Jeśli zaś chodzi o dobre statystyki to ja na swojej stronie pozwalam zbierać informacje Google i korzystam z Google Analitycs. Odpowiedz Link Zgłoś