jan-w 14.06.06, 14:27 www.di.com.pl/news/14101,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Wiadomość dla użytkowników microsoftu 14.06.06, 16:59 Jeśli chodzi o mnie, to ja Microsoftu nie używam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiadomość dla użytkowników microsoftu IP: *.orange.pl 18.06.06, 05:26 Ach, pamietam... Byla taka firma, chyba systemy operacyjne robili. Ale na szczescie juz zapomnialem do czego to sluzy :D I to doslownie - ostatnio siedzac na jakims Windows odruchowo szukalem jablka u gory ekranu, po chwili dopiero zauwazajac nieszczesne Start... :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_krecik Re: Wiadomość dla użytkowników microsoftu 18.06.06, 09:36 No a ja chąc dziewczynie program zainstalować uruchomiłem wiersz poleceń i make install clean wpisałem i nie zadziałało... :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wiadomość dla użytkowników microsoftu IP: *.daminet.pl 18.06.06, 13:56 Apta nie miala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiadomość dla użytkowników microsoftu IP: *.orange.pl 18.06.06, 22:46 Czyli dobrze sie dzieje, make install, aplty, jablka szaleja... Czyzby powolusku monopolizm przelamywany? A to tez fakt, siedzac na Win98 i dlubiac z firefoxem, szukalem jak zakrecony wsrod programow Synapticsa... Chore chore chore Odpowiedz Link Zgłoś