mmmol 19.06.06, 13:53 Czy to prawda, że wprowadzili ograniczenia w iPlusie? Dotąd były tylko teoretycznie. Czy ktoś coś wie a ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.kemiz Re: iPLUS - ograniczenia? 20.06.06, 15:52 Tak.W iPlus wprowadzili limit 1GB sumy przychodzących i wysyłanych danych.Pózniej prędkość transferu spada do 1 kB/s.Jeżeli jeszcze nie podpisałeś umowy to nie rób tego!!!Ja osobiście dałem się zrobić przez Polkomtel w JAJO,bo przy tych limitach tego internetu wystarcza na 4-5 dni a potem to już pozostaje baaaaaaaaaaardzo powolna przeglądarka.Zresztą przy iPlusie miałem jeszcze inne nidogodności i nic nie pomogło pisanie reklamacji ,odpowiedzi były zawsze skrajnie niekorzystne dla mnie, a pomocy żadnej nie otrzymałem gdy chodziłem do sklepu czy salonu firmowego.Rzecznik konsumenta też się z nimi kopie w moim imieniu już trzeci miesiąc .I nic.Tak więc jeśli możesz to omijaj sklepy z napisami PLUS GSM,bo możesz jedynie stracić.Ja jakoś przeczekam do końca umowy ijuż do końca swojego życia nie wlezę w ten syf.Zresztą niedługo kończy mi się umowa nz telefon w Plusie i też uciekam od tego operatora. Odpowiedz Link Zgłoś