Dodaj do ulubionych

Biedny ale wymagający ( e-mail)

11.07.06, 01:16

Jak sam tytuł mówi , nie stać mnie na dobrą skrzynkę e-mail. Korzystam więc z tych bezpłatnych. Niestety ostatio rozczarował mnie nawet tak osławiony gmail.
Rzecz w tym że na moim koncie pocztowym jest zawsze bardzo dużo wiadomości oraz plików które tam archiwizuję.Dobrze więc gdyby była to poczta minimum 1 GB , oczywiście bez codziennych reklam tak jak w WP oraz z możliwością nadawania każdej wiadomości etykiety. Ważne jest równiez aby nie okazało się że serwer na którym znajdują się me pliki że został zamknięty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • no_login Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) 11.07.06, 14:37
      Wybacz niedyskrecję,
      a w czym rozczarował Cię Gmail?
    • Gość: p2p Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 14:52
      Chcesz powiedziec, ze nie stac cie na 60 PLN rocznie (5 pln/mies) zeby miec
      porzadne 1 GB konto???
      • kell99 Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) 13.07.06, 03:21
        nie ma sensu wydawac kasy. gmail jest swietne. watpie, ze inna firma zapewni
        szyfrowany dostep do pop/smtp i tak swietny webmail.
    • Gość: heve Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.06, 09:21
      Ja też nie rozumiem, dlaczego Gmail Cię rozczarował. Przecież właśnie to
      wszystko, o czym piszesz, tam masz, więc o co chodzi?
      No i faktycznie - co to znaczy, że nie stać Cię na dobrą komercyjną skrzynkę
      email? Pewnie więcej w miesiącu na piwo wydajesz niż kosztowałaby Cię taka
      skrzynka ;-)
      • Gość: imejl Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:23
        na wp jest 3 gb za friko :)
        • szymonstanczyk Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) 12.07.06, 23:53
          za poczte wp dziękuje bardzo :) bzdurnych reklam więcej niż w telewizji.
          • 3promile Re: Biedny ale wymagający ( e-mail) 13.07.06, 00:01
            Co prawda nie rozumiem twoich obiekcji wobec poczciwiny gmaila, ale proszę -
            tutaj masz konto 1 TB za nędzne pięć dolców miesięcznie:
            tinyurl.com/zto4e
            ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka