Dodaj do ulubionych

Krem i perfumy prosto z sieci

IP: 203.213.217.* 12.07.06, 08:14
Perfumy można kupić w sieci czy na Allegro znacznie taniej, ale trzeba robić to z głową. Chyba nikt kupujący perfum za 50pln nie liczy na dostanie oryginału. Świetny poradnik kupowania perfum napisała Imka z a.p.a:
klub.chip.pl/imka/perfumy.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Uli Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.emea.veritas.com 12.07.06, 09:41
      W Polsce nawet te perfumy z drogerii sa rozcienczane i drozsze 20% niz na
      zachodzie. To nie jest zadna tajemnica. Wystarczy porownac probki. Tym bardziej
      nie kupilbym ich z polskiego sklepu internetowego.
      • Gość: justa Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.adsl.alicedsl.de 12.07.06, 10:29
        tak to prawda - te wszystkie perfumy NIBY z hurtowni z zachodu itd.
        na zachodzie nie ma hurtowni jelopy
        ale wciaz duzo osob sie nabiera.
        • frant3 Re: Krem i perfumy prosto z sieci 12.07.06, 11:13
          Co kupić lubej na prezent?
          Nawet biedny może kupić kochance prezent np. dezodorant Savana za 1,75 zł. Mąż na pewno nie wytrzyma tego smrodu i wywali ją z domu. A ty ją wykąpiesz i przygarniesz do siebie.

A gdy już się ożenicie, kupisz żonie różyczkę i powiesz, jak bardzo ją kochasz. Ona to doceni i na jakiś czas zapomni, że marzyła o złotych kolczykach z brylantami.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • Gość: ziarno Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: 212.244.184.* 12.07.06, 11:27
            to jest chore, cala filozofia kupowania czegos za 200pln w sieci, a nie za 250 w sklepie. to jak gra w policjantow i zlodzieji, dla mnie najfajniejsze w kupowaniu zapachow jest mozliwosc sprawdzenia wielu w warunkach do tego odpowiednich czyli w perfumerii, 50 pln nie robi roznicy.
            • Gość: 78 Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:59
              ide do perfumerii psikam sie i wacham, wracam na allegro i kupuje o 50zl taniej
              (dla mnie to spora roznica)
              przeciez to proste
            • Gość: ja Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 18:24
              Te wody w probkach, na polkach sklepow perfumeryjnych sa o wiekszym stezeniu,
              niz te ktore pozniej kupujesz. Ot, jako ciekawosta.
    • Gość: PATI Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:01
      TYLKO PEDET!!! BEZ PODRÓBEK
      • Gość: Krystian Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:29
        Kiedyś też kupowałem w Pedecie. Znalazłem jednak lepszy sklep Amour.pl. Ceny o
        wiele niższe i szybsza realizacja zamówienia.
        Dla mnie sklep petarda :)
      • Gość: bebek Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.224-201-80.adsl.skynet.be 12.07.06, 13:45
        Ceny nie tylko perfum,ale i pozostalych kosmetykow sa w Polsce duzo
        wyzsze,anizeli np.w Belgii.Poprzez taka a nie inna polityke cenowa Diory i
        L'Oreale zalegaja polki sklepowe,a ludzie kupuja tureckie i
        chinskie "podrobki",sprzedaz ktorych nb jest karalna.We Wloszech w ub.roku
        ukarano nie tylko sprzedawce,ale i kupujacego.Proponuje,by hurtownicy i handel
        det.ockneli sie ze snu - ilosc sprzedanego towaru jest miara sukcesu,a nie
        chorobliwa cena.
    • Gość: Kelel Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.225.121.95.bait.pl 12.07.06, 13:52
      a ja już kilka razy kupiłem w perfumerii internetowej w Stanach - przy pojedynczych sztukach nie ma wyraźnej różnicy w cenie, bo przesyłka kosztuje ok. 15-20$ ale już przy dwóch sztukach ceny są dużo niższe niż internetowych perfumeriach polskich.
    • sztukmistrz żadna rewelacja 12.07.06, 15:59
      Z ciekawości zaglądnąłem do kryptoreklamowanej perfumerii.pl i ceny tanich
      dezodorantów są w niej o 20% wyższe niż w moim hipermarkecie!
      • Gość: ja Re: żadna rewelacja IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.06, 18:26
        Brutala?
    • Gość: wiurY Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.net153.okay.pl 12.07.06, 21:33
      Nie mam doswiadczen z polskich sklepow internetowych, ale
      Polecam sprawdzony sklep strawberrynet.com z siedziba w Hong-Kongu.
      Przesylka przyszla po tygodniu. 100% oryginalne kosmetyki. Wybor wszystkich swiatowych marek. "Specials" to ceny o 50% nizsze niz w polskiej perfumerii.
      Brzmi jak reklama, jakos sie tak rozpedzilem ale bylismy pod wrazeniem po pierwszym zamowieniu. Nie wiem jak jest z oplata celna bo zamowienia byly nizsze niz 50$ i nichce sprawdzac wyzszych. Zreszta i tak tez mozna zamawiac, wysla nawet 1 rzecz i przesylka GRATIS. Karty kredytowe wymagane.
      Pozdrawiamy Danio z NS ;)
    • Gość: krosik Re: Krem i perfumy prosto z sieci IP: *.dew.pl 12.07.06, 21:35
      ten artykuł nic niewnosi jeszce jeden jakich wielu!!Tez dokładnie wtej perfumeri
      pl jest tak drogo jak umnie w perfumeri w centrum handlowym tylko ze tam mam
      karte rabatową i sa promocje !!sam zawsze jek wyjeżdzam zagranice kupuje w
      perfumeriach perfumy bo sa o 30% tańsze bez promocji!! A nawet o 60% w promocji!
      unas ceny to zwykły rozbuj!! Na rynku czy w internecie ,allgro mozesz poznac
      tylko po cenie podrubki .ale czasami nawet podróbki sa drogie i ludzie sie nato
      łapią
      niektóre sa tak dokładnie podrobione ze dopiero potygodniu wydaje sie ze to
      podrubka!!Niema zadnej metody na sprawdzenie jak jest dobrze podrobiona .Kazdy
      pisze ze to orginał i gwarantuje wymiane ale przecież koszt wysyłki to srednio
      7-10zł a odesłanie tez ok drugie tyle!!
      jak zwykle wtym pomerdanym kraju mamy najwyzsze ceny najniższe wypłatyw całej UE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka