Dodaj do ulubionych

Lodówka z internetu

• Gość: FDS Lodówka z internetu IP: *.icm.com.pl 21.08.06, 17:27
      GLUPSTWA PISZA.
      WIEKSZOSC HIPERMARKETOW DOWOZI, ALE NIE WYNOSI.

po co to pisac, skoro to nieprawda...
      prawda panie redaktorze dnia? albo naczelna?
    • Gość: klient Lodówka z internetu IP: 80.50.249.* 21.08.06, 17:32
      Hoopla jest tak dobry, ze dopiero po 3 tygodniach i wyslaniu 10 maili
      poinformowali mnie, ze nie moga dostarczyc sprzetu, bo go nie ma. Na szczescie
      sa inne sklepy - np. rewelacyjny rtvmedia. goraco polecam.
    • Gość: Cop Amatorszczyzna? Jej nie obchodza regulaminy IP: *.rev.pro-internet.pl 21.08.06, 18:13
      hehehe, no to niech dolozy 400 zl i kupi w euro czy innym media. Przeciez nie
      bedzie sie bawila jak dziecko w jakies wnoszenia.
      • Gość: mmg M I S I E K dawaj swoja oferte, chetnie skorzystam IP: 82.177.111.* 21.08.06, 19:44
        MISIEK moze podasz swojego maila to ci przesle spis sprzetow, ktore zamierzam
        kupic. Twierdzisz, ze przebijesz kazda oferte wiec czekam na kontakt gamoniu.

widac nie idzie ci interes, dlatego jestes taki wsciekly na wszystkich, ktorzy
        kupuja taniej w internecie.
    • magdalaena1977 Re: Lodówka z internetu 21.08.06, 19:56
      W zeszłym roku przeprowadziłam się do nowego mieszkania i w związku z tym
      zaliczyłam zakupy mebli i AGD. Z silnych mężczyzn mogłam liczyć na pomoc taty
      (którego kręgosłupa też nie chciałam przeciążać) i dlatego zależało mi na
      wniesieniu.
      Z AGD nie było żadnych problemów:
      z MM przynieśli TV i pralkę (z dwóch różnych MM w Warszawie)
      z topmarket panowie wnieśli bez słowa skargi zmywarkę na czwarte piętro (awaria
      windy).
      Wnosili nie za próg tylko do salonu (chwilowo pustego).

Z meblami zaczął się dramat. Najgorsze było nie to, że drogo tylko, że w BRW
      traktowali moje życzenie jak fanaberię i nie mogli się nadziwić, że nie
      odpowiada mi ich wnoszenie i że chce to ustalić w sklepie. W dodatku meble tanie
      a za wniesienie chcieli jakieś straszne pieniądze.
      Na szczęście były w paczkach i całą rodziną je wnieśliśmy.

Meble z IKEI wnieśli i ułożyli tam gdzie chciałam - materaca o mało nie
      wpasowali mi już w łóżko.
    • Gość: blablacz Re: Lodówka z internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:52
      Zgadzam sie w calej rozciaglosci. MaxiMedia jest OK.

Jakis czas temu zmuszona bylam wymienic pralke - wyslalam maila - tego samego dnia odpowiedz i telefon od handlowca, ktory przedstawil rozne modele z porownaniem wydajnosci w stosunku do ceny itp... Nauczona doswiadczeniem poprosilam o potwierdzenie dostepnosci pralki (HOOVER HNF 9167), gdyz w kilku innych sklepach ten model byl sprowadzany na zamowienie i czekalo sie ok. miesiaca.
      Oczywiscie zapytalam o transport i warunki platnosci. (Ze wzgledu na problemy z poruszaniem sie spowodowane choroba, nie moglam udac sie do banku po pieniadze)

Poprosilam o dostawe po godz 22 - nie bylo problemu - podano mi numer telefonu do kierowcy, ustalilam szczegoly, pralka znalazla sie na wskazanym przeze mnie miejscu rozpakowana i obejrzana :) a nawet podlaczona!
      Przelew wyslalam w obecnosci kierowcy przez net, wreczylam potwierdzenie transakcji.
      Polecam.
    • Gość: yucca Lodówka z internetu-problemy z dostawami IP: *.srem.net 22.08.06, 23:26
      Kupując w sklepie internetwym klient akceptuje warunki zakupów.
      Zadziwiona więc jestem komentarzem Pani od "amatorszczyzny"- jesli cos jej się
      nie podoba-to niech kupuje gdzieś indziej :-). TO nie jest żadne podejście do
      sprawy, że kogoś coś nie obchodzi, uwazam że tacy ludzie w ogóle nie powinni byc
      obsługiwani. Kupno-sprzedaż to transakcja obligująca obie strony do czegoś.
      Sprzedawcy do zapewnienia towaru zgodnego z zamówieniem w okreslonym terminie, a
      klienta do zapoznania się z zasadami zakupów w danym e-sklepie, i do uiszczenia
      zapłaty za zakupy.
      Kurier tez jest tylko człowiekiem i moze zwyczajnie nie być w stanie wtargać
      cięzkiego sprzętu na któreś pietro.
      Z drugiej strony sama sporo się nasłuchałam o chamstwie tych ludzi będących
      finalnym "ogniwem" zakupów w sieci..to przykre, bo własnie również dzieki
      klientom sklepów internetowych maja pracę.

W tej sytuacji najlepiej sprawy wziąć w swoje ręce i zorganizować sobie kogoś do
      pomocy we wnoszeniu. Mając numer listu przewozowego nietrudno ustalić we firmie
      kurierskiej kiedy dokładnie będzie dostawa. A wtedy i wilk syty, i owca cała...
      • magdalaena1977 Re: Lodówka z internetu-problemy z dostawami 22.08.06, 23:55
        > W tej sytuacji najlepiej sprawy wziąć w swoje ręce i zorganizować sobie kogoś
        > do pomocy we wnoszeniu. Mając numer listu przewozowego nietrudno ustalić we
        > firmie kurierskiej kiedy dokładnie będzie dostawa. A wtedy i wilk syty, i owca
        cała...
        To fajnie brzmi jeśli jesteś młodym zdrowym facetem. Zapraszasz do pomocy kumpla
        czy dwóch. Pijecie piwko czekając na dostawę, a potem wnosicie.
        Ale dla kobiety sprzęt nadający się do wniesienia kończy się powiedzmy na
        żelazku czy kawiarce (mikrofalówka jest za ciężka) ;-) I wtedy naprawdę
        chciałoby się móc bez problemu załatwić za drobną dopłatą wniesienie.
        Jak miałam problemy z kręgosłupem, kilka razy prosiłam taksówkarza o wniesienie
        walizki na górę, dając mu dodatkowy napiwek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka