zk3a 04.09.06, 12:12 Mam pytanie: jak odnaleźć ściągnięte pliki niedokończonego pobierania? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camilla3 Re: emule 04.09.06, 14:05 Pliki te znajduja sie w katalogu Emule/Temp... Odpowiedz Link Zgłoś
camilla3 Re: emule 04.09.06, 16:54 Po prostu poczekac az sie caly utwor sciagnie, wtedy zostanie przeniesiony do katalogu eMule\Incoming. Odpowiedz Link Zgłoś
zk3a Re: emule 04.09.06, 17:47 To wiem, ale chodzi o to, że się już od kilku dobrych dni nie ściągnął ani bit a jest już ponad 500MB, więc chciałbym skorzystać z tych 500MB co już jest. Bez czekania się nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
camilla3 Re: emule 04.09.06, 22:06 Rozumiem ze to jest film. Mozesz najwyzej przez chwile podejrzec na eMule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weldon Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:33 PKM + podgląd (w emułku) Powinien otworzyć się w rarze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zk3a Re: emule 05.09.06, 11:57 Gość portalu: weldon napisał(a): > PKM + podgląd (w emułku) > Powinien otworzyć się w rarze. > > pzdr Czy można trochę jaśniej? Co to jest PKM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon Re: emule IP: *.icm.edu.pl 05.09.06, 12:57 > Co to jest PKM? Podejrzewam że to RMB lub prawoklik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:32 Gość portalu: weldon napisał(a): > PKM + podgląd (w emułku) > Powinien otworzyć się w rarze. Nie otworzy się ! Ani go nie podejżysz ! :) A w ogóle spakowanego pliku RAR nawet jak jest ściągnięty w całości z Emule rozpakujesz tylko jakimś bardzo dobrym pakerem - systemowy paker nie obsługuje plików RAR - tak jak wiekszość programów kompresujących, czyli pakerów. :) WinRAR do tego najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:28 zk3a napisał: > Nie, to jest rar z mp3. Przecież spakowanego pliku RAR lub ZIP (lub inne) nie podejżysz jak nie jest w całości !!! O czym ty marzysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zk3a Re: emule 05.09.06, 17:35 Ale ja go nie chciałem podglądać. Marzy mi się jakimsick spośobem pozyskanie tego co "już się ściągnęło". Odpowiedz Link Zgłoś
yakoo1 Re: emule 05.09.06, 18:57 Wielokrotnie podgladam pliki, ktore sciagam. Dzisiaj np. dyskografie Joe`go Cocker`a :). Dodam tylko, że skompresowany plik liczy sobie okolo 790 MB, a ja mam do "dociagniecia" ok 300 MB. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś