alkud 08.09.06, 21:47 W Polsce przydałoby się rosyjskie podejście w sprawie leków :) Każdy powinien mieć prawo do tanich generyków --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Kazimiera-Szczuka-przywalila-w-morde.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pirat?? Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:42 >>Prawo ma luki, które pozwalają działać legalnym piratom.<< To zdanie jest wewnętrznie sprzeczne. Nadto, bardzo dobrze, że ktoś gra na nosie (nawet w .mp3) chciwym i wygodnym potentatom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads ZSSR: z czym do WTO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 02:23 Całe ruskie, za Uralem cywilizacja się kończy i prawo nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: My mamy do uralu daleko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:56 Prawdziwy znawca prawa z Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: My mamy do uralu daleko 09.09.06, 12:20 Na prawo patrz, a równaj w lewo! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Dobrze ze na swiecie Rosja I Chiny sa niezalezni 09.09.06, 13:35 Od swiatowych bandytow. Musi byc jakis balans inaczej wszyscy bedziemy chodzic po smietnikach w imie profitu dla bogaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.lanet.net.pl 09.09.06, 07:26 serwis dla rosjan a ceny podane w dolarach... Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 09.09.06, 09:43 Hehehe no nie wytrzymam! Miałbym płacić za MP3, które jest muzycznym ochłapem, kiedy mogę ściągnąć sobie płytkę w formacie bezstratnym, a co za tym idzie w jakości takiej samej jak na oryginalnym CD?! MP3 nie chciałbym nawet za darmo, po co mi pierdzenie i metaliczne szlesty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:58 Odwiedź allofmp3.com a zobaczysz, że pliki są tam kodowane z bezstratnego źródła na życzenie w kilku różnych formatach, w dowolnych bitrate itd. Możesz oczywiście ściągnąć również te bezstratne źródło, bez tych jak to określiłeś "pierdzeń i metalicznych szelestów". A przy okazji jaka satysfakcja, że zakupu dokonało się legalnie (według rosyjskiego prawa ale jednak). Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 11.09.06, 00:58 No na pewno są kodowane z bestratnego źródła, inaczej by to sensu nie miało. Ale ja tam innych formatów poza MP3 nie widziałem, niemniej jednak sprawdzilem i rzeczywiście część albumów jest dostępna nawet w nieskompresowanych WAV-ach. Także zwracam honor! Ale zdanie o kupowaniu MP3 podtrzymuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 09.09.06, 10:57 Internetowe sklepy z muzyka (legalnie lub nie) to zawracanie glowy. I tak wszyscy korzystaja z P2P. Idea ta sama, co kiedys przegrywanie pozyczonej od kolegi plyty na kasete, tyle ze na wieksza skale i bez utraty jakosci. P2P stopniowo usmierci fonograficznych King Kongow i pies z kulawa noga po nich nie zaplacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gay Is OK:) czy ktoś ma pojęcie jak się używa albo mógłby łopa IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 09.09.06, 12:05 tologicznie wytłumaczyć-co i jak kliknąć, żeby korzystać z tzw. Torrentów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek mogę IP: *.devs.futuro.pl 09.09.06, 17:40 ściągnij sobie przegladarke Opera opera.com która ma wbudowana możliwość sciagania tzw torrentów - wiec jak na stronie zobaczysz torrenta to klikasz i sie sciaga jak normalny plik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deadlipstick Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.kalisz.mm.pl 09.09.06, 13:18 "Darmowe piosenki będą miały jakość zbliżoną do nagrań na taśmie magnetofonowej i będą chronione przed dalszym kopiowaniem technologią DRM." prawie jak mp3. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.satfilm.net.pl 09.09.06, 14:31 jakosc tasmy magnetofonowej to sie w Rosji chyba sprzeda tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:30 kaseta magnetofonowa ma o wiele lepszą jakość, bo nie kompresuje cyfrowo danych tak jak mp3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 11.09.06, 01:08 Gość portalu: daniel napisał(a): > kaseta magnetofonowa ma o wiele lepszą jakość, bo nie kompresuje cyfrowo danych > tak jak mp3 :) Na pewno kaseta jest lepsza od MP3, ale czy od oryginalnego CD, to bym się kłocił :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de niro AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.realestate.net.pl 09.09.06, 15:33 Faktycznie - ceny mają jak marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
student.kielce.pl Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 09.09.06, 15:39 Polecam www.zvuki.ru tam nie trzeba płacić. I po co w ogóle całe to halo z legalnymi zakupami? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf a kiedy będzie taki polski serwis 09.09.06, 16:24 dlaczego mamy pobierać muzykę z amerykańskich lub rosyjskich serwisów??Kiedy bpojawi się pierwszy, profesjonalny polski serwis z muzyką, klipami i filmami?? kolorowa strona życia na www.asiaq.pl wygraj darmowe szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo 09.09.06, 18:27 "W Polsce przydałoby się rosyjskie podejście w sprawie leków :) Każdy powinien mieć prawo do tanich generyków" Wypraszam sobie...Jestem z branzy farmaceutycznej i chcialbym, abym lek, ktory opracuje meczac moja mozgownice byl dostarczycielem forsy do mojej kieszeni...Skoro cos wymyslilem pracujac dla firmy, to nalezy mi sie kasa kasa...Chcialbym godnie zyc (a nie kupowac w tesco), odpowczywac w czasie urlopu np. na SZESZELACH :), wiec mam do tego prawo...A wszystko zalezy od firmy, jesli ceny beda za wysokie, to po prostu ktos leku nie kupi lub NFZ nie podpisze umowy na refundowanie...Proste..mamy wolny rynek a czasy robinhoodow byly kilkaset lat temu...Ale dam rade, jak mozna wykiwac firme farmaceutyczna: czasem wystarczy zjesc jednego schabowego mniej, wiecej pobiegac, rzucic palenie i podwojna ulga w portfelu gwarantoeana (nie bedzie wyrzucania kasy ani na zbedne leki, ani np. na trujace fajni)...Proste...Jak drut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alter_Egon Re: AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.06, 19:32 Na szczescie przed toba droga do celu jest dluga i wyboista. Zaiste, problem jaki masz usilujac sklecic jedno sensowne zdanie moze swiadczyc o tym, ze piszac o meczeniu mozgownicy nie minales sie z prawda. Lepiej SZE pojedz na te "SZESZELE". Odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiodo AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:58 SZOK 2-6 dolarów za płytę super sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Mozna powiedzieć, że są na PRAWIE IP: *.acn.waw.pl 09.09.06, 22:03 Mozna powiedzieć, że są na PRAWIE, a zachodnie koncerny boją się konkurencji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere AllofMP3: było za grosze, będzie za darmo IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.06, 23:07 czy ktos korzystał z tego serwisu ? Właśnie dzisiaj chciałam ściągnąć od nich piosenki , ale mam obawy przed płaceniem kartą kredytową u nich . Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo generyki 18.10.06, 18:06 a jaka motywacje miala bedzie firma farmaceutyczna zeby stworzyc nowy lek? Kosztuje to bardzo duzo a skoro i tak wszyscy moga kopiowac do woli to po co sie meczyc? Odpowiedz Link Zgłoś