mamryja 20.10.06, 01:10 Jestem zachwycona. Szybko, intuicyjnie, bez wkurzających elementów. Rewelacja. Po prostu zakochałam się w tej przeglądarce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ret Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.retsat1.com.pl 20.10.06, 06:17 A nie lepiej w jakimś facecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.tpnet.pl 20.10.06, 11:18 Poczekaj, aż Ci się profil wysypie, włącznie z zakładkami. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamopere Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:41 przetestuj opere to dopiero wymiękniesz firefox to mały pikuś przy standardowej operze Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Kocham Mozille Firefoxa! 20.10.06, 11:54 przestań straszyć... Mozilla mi padła z bliżej nieznanego powodu, na FF teraz się męczę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Kocham Mozille Firefoxa! 25.10.06, 13:54 CZekaj - masz Mozille czy Mozille FF?? I czemu sie na FFie meczysz?? Jest tak samo latwy w obsludze jak Mozilla... Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Kocham Mozille Firefoxa! 25.10.06, 21:44 miałem "czystą" Mozillę, teraz Firefoxa. Męcze się bo jestem konserwatysta :-) Mozz miałem porządnie skonfigurowaną, z liskiem nie chce mi się bawić. I instalowac osobnego klienta poczty i newsreadra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:03 mamryja napisał: > Jestem zachwycona. Szybko, intuicyjnie, bez wkurzających elementów. Rewelacja. > Po prostu zakochałam się w tej przeglądarce! Każda nowość jest zachwycająca, ale to minie...z czasem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Kocham Mozille Firefoxa! 25.10.06, 13:57 Jak nie wiesz jak sie pozlugiwac zabawka, to sie szybko znudzi. JAk masz pojecie - zachwycenie zostaje... Mi FF nie sprawia NAJMIEJSZYCH probloemow. Chyba dlatego, ze blondynka nie jestem..> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:27 tut_ets napisała: > Mi FF nie sprawia NAJMIEJSZYCH probloemow. To tak jak mi INTERNET EXPLORER ! Nie sprawia mi najmniejszych problemów od wielu lat. :D Przeglądarka internetowa ma mi służyć do określonego celu jakim jest w dużej mierze przeglądanie internetu. IE w pełni zaspokaja moje wymagania w tym temacie i dlatego jej używam - tak jak jej używa 80 % użytkowników internetu. Co prawda takie ilościowe statystyki mogą być mylące co do przydatności, możliwości, funkcjonalności samego programu. Sama procentowa ilość użytkowników nie wykazuje stopnia zaawansowania znajomości programu przez użytkowników czego najlepszym przykładem jest np. Photoshop. 80% użytkowników programu PHOTOSHOP używa go tylko do usuwania efektu czerwonych oczu z cyfrowych fotek. Tak też jest z przeglądarkami internetowymi. Używają ich...do pisania postów na tym forum (lub innym) i do GG. Do tego nie trzeba aż wybierać przeglądarki. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kocham Mozille Firefoxa! 25.10.06, 21:56 Rzecz w tym, że FF służy do przeglądania internetu z komputera. IE także odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Kocham Mozille Firefoxa! 25.10.06, 21:58 W związku z powyższym proponuję zaprzestać zachwalania FF czy Opery - niech pozostaną niszowe, a różne poje.. zwący się bezprawnie hackerami niech się zajmują możliwościami wejść dziurami w IE. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stypendysta Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.centertel.pl 07.11.06, 17:07 > IE w pełni zaspokaja moje wymagania w tym temacie i dlatego jej używam - tak > jak jej używa 80 % użytkowników internetu. I jest to sensowna i zdroworozsądkowa postawa - każdy sprzęt i program jest na tyle dobry, na ile zaspokaja rzeczywiste (a nie wyimaginowane, pseudoambitne) potrzeby użytkownika i na ile ten ostatni jest w stanie wykorzystać tego sprzętu i programu możliwości. Dlatego nie odsądzam od czci i wiary użytkowników IE, sam używając Opery i FF (za którymi - obok innych ich cech) przemawiają do mnie ich wersje portable (nawiasem mówiąc istnieje też pełna wersja portable Mozilli - zwie się Seamonkey). A więc każda liszka swój ogonek chwali, ale czy musi się nim ... chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:03 zainstaluj sobie dodatek AdBlock, to jest to co najbardziej mi spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.06, 18:05 A ja sciagnalem sobie nowiutenka wersje Internet Explorer 7.0 i tez jestem zachwycony.Chodi lepiej niz Mozilla Firefox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: *.trzebinia.msk.pl 20.10.06, 19:23 a już od trzech lat używam tylko Opery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Do pierwszego wirusa czy trojana... 25.10.06, 14:00 Do pierwszego wirusa i trojana... Widzisz, to tak jak kupic sobie nowy samochod... Nowy wiec dobry. Ale marka dla wielu nei ma znaczenia... Tak samo tutaj. JAk znasz sie na marce, nie dasz sobie wcisnac nawet i najnowszego fiata, kiedy mozesz miec o wiele lepsze, szybsze i bezpeczniejsze Porsche... IE stara sie zrobic konkurence Mozilli. Ale i tak slabo im idzie, jak do tej pory... Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Kocham Mozille Firefoxa! 20.10.06, 23:11 mam nadzieje, ze to milosc odwzajemniona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Kocham Mozille Firefoxa! IP: 82.139.9.* 26.10.06, 09:51 Używam od roku opery,ale wczoraj zainstalowałem z ciekawości firefoxa.Nawet ładny,sporo fajnych funkcji i można zainstalować sporo dodatków,ale mam stary komputer i niesamowicie mi muli.No i wolniejszy - na moim kompie ze stoperem w ręku ok.30% Ale np.poczta - thunderbird o niebo lepsza niż ta w operze.Z operową męczę się cały czas,non stop nie łączy z onetem i gmailem, a thunderbird działa na razie ok. Fajne jest sprawdzanie pisowni na forach - robie non stop literówki,a tak od razu widzę błędy. Odpowiedz Link Zgłoś