rabinowa105 21.10.06, 17:27 chcialabym miec ten film , wie ktos skad go moge sciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camilla3 Re: S@motnosc w sieci 21.10.06, 20:08 Ten film jest juz w sieci p2p. Sciagnij. Odpowiedz Link Zgłoś
rabinowa105 Re: S@motnosc w sieci 21.10.06, 20:32 jak to zrobic?... czy ,musze miec specjalny program do sciagania i oddtwarzania filmow bylabym wam bardzo wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: S@motnosc w sieci 21.10.06, 20:39 tak, musisz mieć specjalny program do ściagania tak, musisz mieć specjalny program do oglądania. Reszta - na forum (wpisz w wyszukiwarkę: jak ściągać filmy, jaki progarm do ściagania filmów, p2p, czy coś w ten deseń albo zajrzyj do FAQ). O playerach poszukaj na Forum Komputery. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rabinowa105 Re: S@motnosc w sieci 22.10.06, 19:58 a moge prosic o bardziej szczegolowa podpowiedz? moze pan T800 by mogl mi cos podpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: S@motnosc w sieci 22.10.06, 20:46 ale co konkretnie chcesz, żeby uściślić? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rabinowa105 Re: S@motnosc w sieci 22.10.06, 20:50 neder.... wszystko od a do z...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: S@motnosc w sieci 22.10.06, 20:57 o matko, to ja się nie podejmuję... dużo tego jest serio. Dlatego odesłałam Cię do wyszukiwarki, gdzie były dyskusje o wyższości jednego programu od drugiego. Ja mogę Ci tylko polecić coś z sieci torrentowej. Co i jak przeczytasz w FAQ - tam już o tym pisałam. Jeśli nie torrent to może emule - tu pozostaje kwestia odpowiedniej konfiguracji - o tym też kilkadziesiąt razy było na forum. Potem po ściągnięciu kodeki - o tym też było. I player - polecam Subedit. Sorry, ze tak było i było lae tego duuuuuuuuuużo jest, a ja się spieszę. Może jednak warto przekonać się do wyszukiwarki, póki ktoś może odpowie w całości ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś