31.10.06, 18:39
Mam problem z rejestracją. Gdy wpisuję kod, który składa sie z dziwnie
uszeregowanych liter pojawia się informacja że źle zostal odczytany. Fakt, że
z reguły kod brzmi bez sensu i jest zlepkiem przypadkowych liter nachodzących
na siebie ( a może trzeba z tych znaczków ułożyć jakieś istniejące słowo, jak
w skrablach) CZasami informuje też,że nie można sie połączyć, choć mam stałe
łącze i wszystko jest OK. Dzieje się tak niezależnie od pory dnia, w której
próbuję się zarejestrować.Jak wybrnąć z problemu?
Wigton
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gadu-Gadu IP: 83.238.70.* 31.10.06, 22:59
      te dziwnie poukładane literki są po to, żebyś ułożył z nich tajny kod, który
      musisz przesłać smsem do tajnego centrum gg... a jak okaże się że trafiłeś, to
      przyjedzie do Ciebie tajny współpracownik gg, wylegitymuje się spod pazuchy
      odznaką "supertajnego pracownika gg" i szybkim ruchem ważki przekaże Ci płytę z
      najnowszą wersją gg...

powodzenia!
      • Gość: wigton Re: Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:25
        Dzięki za trefny, przepraszam, trafny dowcip. Jesli wszystko jest takie proste
        to dlaczego za żadnym razem nie udało mi się zarejestrować ??? Masz Gadu-Gadu ?
        Odczytałeś kod i został od razu zaaceptowany? Jeśli tak to miałeś szczęście i
        nawet o tym nie wiesz. I jesli masz udzielać tak cennych rad to sobie daruj.
        • Gość: ja Re: Gadu-Gadu IP: 83.238.70.* 31.10.06, 23:59
          o kurcze! mam codziennie kilka razy szczęście wpisując kod do wysłania smsów!!!
          wooooooow!!!! kuuuuuuuuullllll!!!!
          • Gość: wigton Re: Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 01.11.06, 20:41
            No i cóż, jeśli powiem, że jest po problemie i dziś zarejestrował mnie przy
            pierwszej próbie, choć postępowałem dokładnie tak samo jak w poprzednich
            przyadkach I TAK MI NIE UWIERZYSZ, przekonany że ściemniam. A właśnie tak się
            stało. Z perspektywy czasu widzę, że były to problemy techniczne w Gadu-Gadu, o
            których wspomniałem w pierwszym mailu i o których wspomina też strona gadu-
            gadu ale najwyraźniej nie uznałeś za stosowne odnieść się do tego. Zawsze
            łatwiej robić sobie jaja... i wyeliminować sugerowane znaki zapytania. Ciekawe,
            kto następny w kolejce do doradzenia/obśmiania. Jeśli czerpiesz z tego radość,
            gdyż leczysz kompleksy to już kwestia psychiki i wcześniejszych nieciekawych
            zapewne doświadczeń. Nie do usłyszenia
            Wigton
    • m.kleczynski Re: Gadu-Gadu 01.11.06, 22:02
      :) Wedlug mnie proiblem jest nadzwyczaj prosty do rozwiazania...

> Fakt, że
      > z reguły kod brzmi bez sensu i jest zlepkiem przypadkowych liter nachodzących
      > na siebie ( a może trzeba z tych znaczków ułożyć jakieś istniejące słowo, jak
      > w skrablach)

...i tu wlasnie jest odpowiedz. Musisz pojsc do sklepu i kupic skrable. Potem
      rozwinac swoje umiejestnosci w tej grze a pozniej dopiero sprobowac GG.
      Pamietaj kluczem do GG sa skrable.
      yo.
      • Gość: wigton Re: Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 01.11.06, 22:12
        Po co gadać o rozwiązaniu problemu, skoro już został rozwiązany, w dodatku
        deliberować tak mądrze i potoczyście. Skoro nikt nie prosi o radę , po co się
        narzucać?
        • m.kleczynski Re: Gadu-Gadu 01.11.06, 22:52
          Gość portalu: wigton napisał(a):

> Po co gadać o rozwiązaniu problemu, skoro już został rozwiązany,

sorry. nie wiedzialem ze udalo ci sie uporac z twoim problemem.
          Jezeli odnalzales rowiazanie na swoj intrygujacy problem moze bys
          je nam opisal.

>Skoro nikt nie prosi o radę , po co się
          > narzucać?

To po co piszesz wogole na forum Trollu skoro nikogo nie prosisz o rade.
          Stuknij sie w glowe pajacu i zaloz okulary jak nastepnym razem beziesz
          rejestrowal gg.

---------
          Nie dla idiotow
          • Gość: wigton Re: Gadu-Gadu IP: *.chello.pl 01.11.06, 23:14
            Gdybyś się odrobinę wysilił i przeczytał kilka poprzednich postów, wiedziałbyś
            ze problem pojawił sie wczoraj i wtedy rzeczywiście prosiłem o radę (w tym celu
            własnie zarejestrowałem się na forum). Dziś wszystko sie wyjaśniło a Ty
            przyłączyłeś się do rozmowy kiedy było już po sprawie. Nie pisz więc dyrdymałów
            o Trollach i nie zadawaj durnych pytań tylko poczytaj trochę.
            • Gość: ja Re: Gadu-Gadu IP: 83.238.70.* 01.11.06, 23:32
              po co teraz udajesz inteligenta, skoro swoim zdaniem: "Fakt, że
              z reguły kod brzmi bez sensu i jest zlepkiem przypadkowych liter nachodzących
              na siebie ( a może trzeba z tych znaczków ułożyć jakieś istniejące słowo, jak
              w skrablach)" dałeś dowód jakim jestem imbecylem???

jak pierwszy raz przeczytałem twój pierwszy post to dobre 10 minut nie mogłem
              się nadziwić, po co tacy dyletanci jak ty biorą się za bawienie komputerem...
              • Gość: wigton Re: Gadu-Gadu IP: *.zamoyski.edu.pl 02.11.06, 09:59
                OK. Pytanie było absurdalne. Nie jest się fachowcem w każdej dziedzinie i
                powinno być tak, że niezależnie od pytania,druga strona, która wie więcej,
                powinna wyprowadzić z tego błędu. Jeśli jestem np.poliglotą (a jestem) każde
                pytanie dotyczące języka na poziomie elementarnym mógłbym określić jako zadane
                przez imbecyla i śmiać się jak Ty. Nie udaję inteligenta tylko mam szacunek dla
                ludzi i na łatwe pytania ŻYCZLIWIE odpowiadam, a nie chełpię się tym,że akurat
                to woem i mogę się z kogoś pośmiać. Poza tym nikt od razu mądry nie był, Ty też
                kiedyś nie wiedziałeś co to Gadu-Gadu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka