Dodaj do ulubionych

Jaki hosting z dobrym webmailem

01.11.06, 00:11
Prosze o pomoc, potrzebuje dobrego hostingu (do małej firmy) z bardzo dobrym
systemem webmail. Czy możecie coś polecić ? Mam teraz konto w home.pl i wogóle
sie nie spisuje ten ich system. Ciągłe awarie, zwroty listów, błędy
odswieżania etc... Wiem, ze dużo providerów ma rozwiązania open source, co o
nich sadzicie ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Jaki hosting z dobrym webmailem IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 00:12
      > Mam teraz konto w home.pl i wogóle sie nie spisuje ten ich system. Ciągłe
      > awarie, zwroty listów, błędy odswieżania etc...

Na kilka domen, ktore mam w home.pl nigdy nie mialem sytuacji o ktorych
      wspominasz ... co prawda czesciej korzystam ze zwyklej poczty niz webmaila ale
      mimo wszystko.
      • kindechi Re: Jaki hosting z dobrym webmailem 01.11.06, 00:29
        To dobrze, ale ja bardzo duzo uzywam ich systemu. Dziennie wysylam ok 300
        emaili, zajetych mam juz prawie 70 % pojemnosci, moze dlatego siada.
        Problem z ktorym walcze od jakiegos czasu, to zwroty maili z powodu systemu
        SpamCop do, ktorego wpada ich system webmail. Nie jest to mile gdy wysylasz
        oferty do klientow i przychodza zwroty, ze poczta nie zostala dostarczona, potem
        dzwonisz na infolinie i tlumaczysz, i tak codziennie od 2 tygodni. Wczesniej
        bylo wszystko ok.
        • jan-w Re: Jaki hosting z dobrym webmailem 01.11.06, 08:43
          Wysyłasz 300 e-maili dziennie? Czy spamcop, nie ma przypadkiem racji?
          • kindechi Re: Jaki hosting z dobrym webmailem 01.11.06, 11:43
            TAk wysylam ok 300 maili dziennie, ale to sa maile: firmowe, odpowiedzi do
            klientow, sporo tego jest, ale to nie jest spam!
    • Gość: .o. Re: Jaki hosting z dobrym webmailem IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.11.06, 22:08
      only.pl nie jest zle, czasami nieco wolnawe ale w zasadzie raczej bezawaryjne. Ale zdecydowanie wole Tuffmail (www.tuffmail.com) przez IMAP. Panel administracyjny nie wyglada moze zabojczo ale za to "zabojczy" jest zakres mozliwosci jesli chodzi o ustawienia poczty/filtrow/antyspama itd. Jako webmail maja Squirrelmail, Horde i Roundcube. Cena juz od ok $18 za rok.
    • t-800 Re: Jaki hosting z dobrym webmailem 02.11.06, 22:19
      Bardzo dobry webmail ma hoga.pl (14-dniowy okres próbny), ale beznadziejny
      antyspamm, no i często zdarzają się zwiechy serwera (tak powiedzmy raz na dwa
      tygodnie, czasem cześciej; przez parę minut poczta nie działa), co jest
      niedopuszczalne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka