Gość: Lucar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.03, 10:28 Wiecie może co się z tym serwerem dzieje? Są ogromne opóźnienia w dostarczaniu poczty, nawet gdy obydwa konta są na WP. Pozdr Lucar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stratoos Re: Problem z pocztą WP 12.04.03, 11:00 Gość portalu: Lucar napisał(a): > Wiecie może co się z tym serwerem dzieje? Są ogromne opóźnienia w > dostarczaniu poczty, nawet gdy obydwa konta są na WP. a czemu adresatem tej wiadomosci nie jest postmaster@wp.pl ??? Etat wrozki na tym forum pozostaje nadal wolny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Problem z pocztą WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 00:55 po pierwsze przenies maila na inny serwer (to moje prywatne zdanie, np na O2). Co do WP to ja sadze i wynika to z moich obserwacji ze po wprowadzeniiu platnych kont te darmowe strasznie sie wleka. Wniosek taki ze dopuki nie zaplacisz WP bedzie swiadczyla uslugi na poziomie totalne minimum i nie oczekuj ze za darmo ktos Ci dostarczy idealne uslugi. Gdzies czytalem kiedys ze era darmowego internetu i uslug na nim powoli sie konczy co widac wlasnie na coraz wiekszej ilosci platnych serwisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucar Re: Problem z pocztą WP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.03, 10:56 Gość portalu: polokokt napisał(a): > po pierwsze przenies maila na inny serwer (to moje prywatne zdanie, np na O2). > Co do WP to ja sadze i wynika to z moich obserwacji ze po wprowadzeniiu > platnych kont te darmowe strasznie sie wleka. Wniosek taki ze dopuki nie > zaplacisz WP bedzie swiadczyla uslugi na poziomie totalne minimum i nie oczekuj > > ze za darmo ktos Ci dostarczy idealne uslugi. Gdzies czytalem kiedys ze era > darmowego internetu i uslug na nim powoli sie konczy co widac wlasnie na coraz > wiekszej ilosci platnych serwisow. Ale do niedawna wszystko działało błyskawicznie! Może to rzeczywiście nowy sposób promocji ich płatnych kont? Coś na wzór poczty, która też ponoć celowo opóźnia dostarczanie przesyłek niepriorytetowych. Pozdr Lucar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Moje 3 grosze IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 11:13 Właścicielem Wirtualnej Polski jest nasza ukochana Tepsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: Moje 3 grosze IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.4.* 15.04.03, 23:06 Gość portalu: wch napisał(a): > Właścicielem Wirtualnej Polski jest nasza ukochana Tepsa! Więc wszystko jasne !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś