warum3 26.02.07, 11:03 Witam Od pewnego czasu przy uruchomieniu przeglądarki(IE),zamiast"Trwa otwieranie strony..." pojawia się "Trwa łączenie z witryną -i kombinacja cyfr". Czy jest to jakaś nieprawidłowość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil86 Re: Pasek stanu 26.02.07, 11:27 Raczej nie. Ta "kombinacja cyfr", to najprawdopodobniej nr IP strony. (Na przykład Google: 64.233.183.147). Jeśli wszystko działa jak należy, to nie masz się chyba czym martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why13 Re: Pasek stanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:44 sil86 napisał: > Raczej nie. Ta "kombinacja cyfr", to najprawdopodobniej nr IP strony. (Na > przykład Google: 64.233.183.147). Jak się łączysz z normalną stroną (nawet z Google) to pojawia się tylko napis "Trwa łączenie" a nie jakieś cyfry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why13 Re: Pasek stanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:41 warum3 napisał: > Witam > Od pewnego czasu przy uruchomieniu przeglądarki(IE),zamiast"Trwa otwieranie > strony..." pojawia się "Trwa łączenie z witryną -i kombinacja cyfr". > Czy jest to jakaś nieprawidłowość? WIRUS ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warum Re: Pasek stanu IP: *.tcz.vectranet.pl 26.02.07, 12:22 Antywirus nic nie wykrył(Avast), Spybot - Search & Destroy też nic. Ogólnie internet "muli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warum Podnoszę IP: *.tcz.vectranet.pl 02.03.07, 08:59 Dowiedziałem się tyle - albo wirus,albo to IP płyty głównej wyświetlany z niewiadomych przyczyn. Czy mogę prosić o jeszcze jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Podnoszę 28.03.07, 14:29 komp zwyczajnie szuka witryny właściwej - powyłaczaj gadulce, p2p itp i zobaczysz że bedzie jak reka odjął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossi46 problem z IE 6 i niektórymi stronami w FireFox2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:17 a ja mam taki problem z tym, że "trwa łączenie z witryna 193.110.120.26" i nic nie ładuję, po próbie wpisania innego adresu to tylko zmienia sie nr ip witryny i też niechce wczytać strony tylko ten biały pusty obraz w przeglądarce? A firefox działa ogólnie w porządku tylko od pewnego czasu kilka stron nie wczytuje poprawnie (pokazua się tylko banery a nie treść strony, albo ucina paski menu),Problem w firefox mam ze stronami jobpilot.pl i waluty.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś