lapusz 10.04.07, 14:02 Witam. Co się dzieje? Przez cały dzień nie mogę sie zalogować do poczty. wyskakuje komunikat o braku możliwości nawiązania połączenia z serwerem pocztowym. Też to macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Poczta na gazeta.pl 10.04.07, 14:04 Nie mam najmniejszego problemu z pocztą, ani przez www, ani na outlooku, ale gazetowa poczta ma często awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Poczta na gazeta.pl 10.04.07, 23:46 > Nie mam najmniejszego problemu z pocztą, ani przez www, ani na outlooku, Żart miesiąca. A co tam! Roku! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Poczta na gazeta.pl 12.04.07, 20:31 neder napisała: > > Nie mam najmniejszego problemu z pocztą, ani przez www, ani na outlooku, > > > Żart miesiąca. > > A co tam! > Roku! A niestety, żaden żart. Nadal mi działa przez www, a dzieciak godzinę temu odbierał swoją bez problemu na outlooku. > > pzdr > Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Poczta na gazeta.pl 12.04.07, 20:35 Bo teraz działa. Wczoraj też raz udało mi się odebrać pocztę. Raz na kilkadziesiąt sprawdzeń. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Poczta na gazeta.pl 12.04.07, 20:41 neder napisała: > Bo teraz działa. Wczoraj też raz udało mi się odebrać pocztę. Raz na > kilkadziesiąt sprawdzeń. > > > pzdr > To szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Poczta na gazeta.pl 12.04.07, 21:07 Dziękuję ale współczucia akurat nie potrzebuję. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjak Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:30 Masz małą prędkość upload. Ja i w bloku mamy tak od tygodnia. Wina TP-sy. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. 12.04.07, 20:24 > Wina TP-sy. Bzdura. Chyba, że 80 %(albo i nawet więcej) forumowiczow mieszka w tym samym bloku co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. 12.04.07, 20:32 Gość portalu: Zjak napisał(a): > Masz małą prędkość upload. Ja i w bloku mamy tak od tygodnia. Wina TP-sy. TPsa to akurat guzik ma do poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjak Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 20:40 Mamy 10% upload, mierzył technik TP-sy, nie loguje się poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. 12.04.07, 20:42 Gość portalu: Zjak napisał(a): > Mamy 10% upload, mierzył technik TP-sy, nie loguje się poczta. I technik Tepsy twierdzi, że poczta gazety nie działa z winy tepsy?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjak Re: Na gazeta.pl często nie działa; to norma .bt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 20:43 Nie mogę więcej napisać bo nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś