assamabinladen 01.06.07, 11:07 Witam Jak w temacie .. zna ktoś może ceny i daty dotyczące tego neta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juvergol Re: Oferta TELE2 - zna ktoś cennik Internetu ?? A 01.06.07, 13:07 z tele 2 ci nie pomogę, ale polecic mogę Netie, bo sie ostatnio przeniosłem z neostrady; zamowilem przez internet www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html i mam dodatkowa znizke dzieki temu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penetrator Re: Oferta TELE2 - zna ktoś cennik Internetu ?? A IP: 195.33.69.* 01.06.07, 15:50 Ja mam neta w tepsie do końca czerwca .. wiec narazie wstrzymam sie z decyzją .. ale wracając do twojej sugesti .. to na tej stornie gdzie daleś mi linka to nigdzie nie pisze czy te ceny w tabelkach to są brutto czy netto .... a to ma znaczenie .. :) W neti pewnie miałbym tą zniżke 40 zl .. bo mam już modem/router .. ... Ale też sie wacham na Lifeboxem razem z TV .. ale z drugiej strony to niedługo chce kupić sobie LCD .. wiec lepiej by było później wziąść telewizje "N" z satelity ... suma sumatum .. to czekam .. na Tele2 co zaoferują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvergol Re: Oferta TELE2 - zna ktoś cennik Internetu ?? A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:01 te ceeny to brutto sa na stronie netii, wiec tak jak stoi w tych tabelkach nawet 20% taniej niż w tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious Re: Oferta TELE2 IP: *.icpnet.pl 05.07.07, 14:54 Używa ktoś ? Jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Oferta TELE2 - zna ktoś cennik Internetu ?? A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:00 > Jak w temacie .. zna ktoś może ceny i daty dotyczące tego neta ? Radziłbym używać google!!! Na stronie tele2 wszystko jest i to od dawna, ceny nędzne, gorsze od mulitimo i netii więc nie warto brać tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś