Dodaj do ulubionych

Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje

IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 16:46
Co to - reklama skype?
Obserwuj wątek
    • Gość: fff skype sucks IP: *.adsl.alicedsl.de 11.06.07, 17:02
      skype sucks
      • tetlian Szkoda, że na stacjonarne tak samo 11.06.07, 19:21
        Kupiłbym to, gdyby w tym abonamencie na stacjonarne rozmowy były darmowe.
    • Gość: VOIPCHEAP Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.mapinfo.com 11.06.07, 17:13
      reklama NAJDROZSZEGO dostawcy VOIP w Internecie!
      • Gość: Rafal Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.globalconnect.pl 11.06.07, 17:19
        Zgadza sie, drozszego tez nie znalazlem ;)
      • bleble2000 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 21:00
        to w takim razie co polecasz cwaniaczku?
        • Gość: voip Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.bb.sky.com 11.06.07, 21:52
          Ja polecam voipcheap.com po doladowaniu za rownowartosc 10 euro masz 90 dni na
          darmowe rozmowy m.in do Polski (limit to 300 minut tygodniowo)po tym czasie
          nalicza standardowa oplate chyba 1 cent za minute. Jezeli doladujesz konto o
          kolejne 10 euro to automatycznie przedluza o kolejne 90 dni itd.NIe ma
          rowniezoplaty za nawiazanie polaczenia. Jakosc rozmow b dobra. W skypie mialem
          problemy z pomoca techniczna, klopoty z rozmowa na stacjonarne (choc na komp -
          komp polaczenie b. dobre) no i te wysokie ceny. Dobry jest tez polski
          www.halonet.pl ma niskie ceny, dobra pomoc techniczna i za 30 zl (na rok)
          dostajesz polski numer stacjonarny. Ja robie tak, ze odbieram rozmowy przez
          halonet a dzwonie przez voipcheap. Wiecej informacji mozna znalezc w sieci np.
          grupa dyskusyjna na google: alt.pl.voip
          • Gość: Pete Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: 67.159.44.* 12.06.07, 13:03
            Niestety, nie ma klienta na maczka.
            Zaletą skajpa jest właśnie to, że posiada soft na wiele platform. A reszta
            zauważa tylko M$.

• Gość: miki Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.gdynia.mm.pl 11.06.07, 18:37
      kurde, a mnie zawsze siada net, jak rozmawiam przez skype
      • jednorazowy3 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 19:40
        dobrze ze Ci nie staje
    • Gość: administrator Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:12
      Blokuje Skajpa, jak się tylko da na firewallu, żeby przepustowości nie kradł...
      • Gość: maxxx Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:22
        a jakiego voipa proponujecie zamiast niego?
        • jednorazowy3 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 19:40
          Gadu-Gadu jest super
    • Gość: jot Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:04
      Nie wiem, może coś się zmieniło, bo dawno nie używałem, ale do skajpa
      zniechęciły mnie wysokie doładowania, drogie rozmowy i beznadziejne kodeki.

Jeżeli dalej jest tak jak było, to dlaczego miliony Polaków używają tego
      gniota, skoro mają tansze, wydajniejsze i przyjażniejsze voipfony?
      • Gość: swoj Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.07, 20:38
        "Niestety nie jest to możliwe na terenie Polski."
        Ale robia ludzi w bambooko.
        Cwaniaczki ..........
      • lmblmb Bo reszta nie potrafi się zjednoczyć 12.06.07, 23:57

> Jeżeli dalej jest tak jak było, to dlaczego miliony Polaków używają tego
        > gniota, skoro mają tansze, wydajniejsze i przyjażniejsze voipfony?

Barany będące właścicielami sieci VoIP nie potrafią zrozumieć, że siłą Skype
        jest debilna obsługa. Jest to program, który obsłuży zarówno moja mama na
        emeryturze, jak i mój szwagier z dwoma lewymi rękami.

Ponadto u mnie Skype miał najlepszą jakość dzwięku w porównaniu z polskimi
        dostawcami. Być może ISP blokuje standardowe porty VoIPa (SIPa i IAX), bo sam
        dostarcza VoIP, a w Skype można post ustawić na dowolny. Dodam jeszcze drobiazg:
        numer PSTN w Skype jest dużo bardziej sensowny - wygląda na numer Netii, nie
        jakieś dziwactwo, którego nikt nie zna (i nie zadzwoni).
    • Gość: Elofon.pl skype jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:59
      Skype jest dobry, ale przereklamowany...

www.elofon.pl/jabler/?Najlepsze_gry_i_aplikacje_JAVA_na_komorki=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka