Gość: asd IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 16:46 Co to - reklama skype? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Szkoda, że na stacjonarne tak samo 11.06.07, 19:21 Kupiłbym to, gdyby w tym abonamencie na stacjonarne rozmowy były darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOIPCHEAP Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.mapinfo.com 11.06.07, 17:13 reklama NAJDROZSZEGO dostawcy VOIP w Internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.globalconnect.pl 11.06.07, 17:19 Zgadza sie, drozszego tez nie znalazlem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 21:00 to w takim razie co polecasz cwaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voip Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.bb.sky.com 11.06.07, 21:52 Ja polecam voipcheap.com po doladowaniu za rownowartosc 10 euro masz 90 dni na darmowe rozmowy m.in do Polski (limit to 300 minut tygodniowo)po tym czasie nalicza standardowa oplate chyba 1 cent za minute. Jezeli doladujesz konto o kolejne 10 euro to automatycznie przedluza o kolejne 90 dni itd.NIe ma rowniezoplaty za nawiazanie polaczenia. Jakosc rozmow b dobra. W skypie mialem problemy z pomoca techniczna, klopoty z rozmowa na stacjonarne (choc na komp - komp polaczenie b. dobre) no i te wysokie ceny. Dobry jest tez polski www.halonet.pl ma niskie ceny, dobra pomoc techniczna i za 30 zl (na rok) dostajesz polski numer stacjonarny. Ja robie tak, ze odbieram rozmowy przez halonet a dzwonie przez voipcheap. Wiecej informacji mozna znalezc w sieci np. grupa dyskusyjna na google: alt.pl.voip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: 67.159.44.* 12.06.07, 13:03 Niestety, nie ma klienta na maczka. Zaletą skajpa jest właśnie to, że posiada soft na wiele platform. A reszta zauważa tylko M$. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.gdynia.mm.pl 11.06.07, 18:37 kurde, a mnie zawsze siada net, jak rozmawiam przez skype Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 19:40 dobrze ze Ci nie staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administrator Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:12 Blokuje Skajpa, jak się tylko da na firewallu, żeby przepustowości nie kradł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:22 a jakiego voipa proponujecie zamiast niego? Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje 11.06.07, 19:40 Gadu-Gadu jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:04 Nie wiem, może coś się zmieniło, bo dawno nie używałem, ale do skajpa zniechęciły mnie wysokie doładowania, drogie rozmowy i beznadziejne kodeki. Jeżeli dalej jest tak jak było, to dlaczego miliony Polaków używają tego gniota, skoro mają tansze, wydajniejsze i przyjażniejsze voipfony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Jest polski Skype Pro i... rozczarowuje IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.07, 20:38 "Niestety nie jest to możliwe na terenie Polski." Ale robia ludzi w bambooko. Cwaniaczki .......... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Bo reszta nie potrafi się zjednoczyć 12.06.07, 23:57 > Jeżeli dalej jest tak jak było, to dlaczego miliony Polaków używają tego > gniota, skoro mają tansze, wydajniejsze i przyjażniejsze voipfony? Barany będące właścicielami sieci VoIP nie potrafią zrozumieć, że siłą Skype jest debilna obsługa. Jest to program, który obsłuży zarówno moja mama na emeryturze, jak i mój szwagier z dwoma lewymi rękami. Ponadto u mnie Skype miał najlepszą jakość dzwięku w porównaniu z polskimi dostawcami. Być może ISP blokuje standardowe porty VoIPa (SIPa i IAX), bo sam dostarcza VoIP, a w Skype można post ustawić na dowolny. Dodam jeszcze drobiazg: numer PSTN w Skype jest dużo bardziej sensowny - wygląda na numer Netii, nie jakieś dziwactwo, którego nikt nie zna (i nie zadzwoni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elofon.pl skype jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:59 Skype jest dobry, ale przereklamowany... www.elofon.pl/jabler/?Najlepsze_gry_i_aplikacje_JAVA_na_komorki= Odpowiedz Link Zgłoś