qw994 19.06.07, 20:40 Ściągam plik, po czym nie następuje ukończenie, tylko zaczyna się ściągać od nowa. O co chodzi? Czy ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WW Re: Co się dzieje z eMule? IP: *.chello.pl 19.06.07, 21:07 "Skąd mogę wiedzieć, że plik jest uszkodzony / podrobiony (fake)? Żeby dowiedzieć się czy plik jest podrobiony możesz porównać nazwy pliku u innych klientów. Kliknij prawym myszy na pliku -> Pokaż szczegóły -> Nazwa pliku by zobaczyć wszystkie znalezione nazwy. Jeśli się różnią między sobą, najprawdopodobniej nie jest to plik który chcesz pobrać. W wynikach wyszukiwania przy nazwie pliku znajduje się + jeśli znaleziono różne nazwy. Kliknij go żeby rozwinąć listę." Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Co się dzieje z eMule? 19.06.07, 21:16 Ale nie o to chodzi. Tak dzieje się z każdym plikiem. Ściąga się do końca, po czym "zeruje" i zaczyna od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
wonski81 Re: Co się dzieje z eMule? 20.06.07, 20:19 A moze go po prostu ukancza?? Sprobuj wylaczyc Emule i wlaczyc ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Co się dzieje z eMule? 20.06.07, 20:49 Nie, nie zakańcza. Próbowałam oczywiście włączać i wyłączać. Mało tego - odinstalowałam i zainstalowałam. To samo. Już nie wiem, co robić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Co się dzieje z eMule? IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:29 Jak zaczął ściągać od nowa, trzeba było wejść do folderu gdzie są pliki tymczasowe od eMule, znaleźć tam plik "part", skopiować w dowolne miejsce i zmienić rozszerzenie na właściwe np.avi Poza tym tam gdzie serwery, na dole jest zakładka "log" mogłeś zobaczyć jakie są tam komunikaty. Może masz jakieś problemy z dyskiem,zrób defragmentacje, sprawdź czy nie ma błędów na dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Co się dzieje z eMule? IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:55 Jeszcze jedno, jeżeli masz dysk podzielony na partycje to możesz spróbować wersji binarnej eMule, która nie wymaga instalacji wystarczy ściągnąć i rozpakować. Chodzi o to, żebyś umieścił tą wersję na innej partycji niż ten zainstalowany eMule, i sprawdził czy będzie dobrze działał. sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=emule&filename=eMule0.48a.zip&use_mirror=switch Odpowiedz Link Zgłoś