Gość: Szpasfogel IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 20:54 www.korea-dpr.com/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: kukmal IP: *.it-net.pl 26.06.03, 21:57 Kuknęłam i tak myślę, czy warto byłoby się tam wybrać turystycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Han Kuk Mal IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 08:15 Han Ys, to tys je ze Korei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Han Kuk Mal IP: *.it-net.pl 27.06.03, 10:39 Cosik mi sie widzi, ze on kciolby wysłać nieftorych z nos tam, He? Nie stroście towarzysze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Han Kuk Mal 27.06.03, 12:37 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Cosik mi sie widzi, ze on kciolby wysłać nieftorych z nos tam, He? Nie > stroście towarzysze!!! Noo toosz towarzysze po dysze a towarzyszki po dwie dyszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Han Kuk Mal IP: *.it-net.pl 27.06.03, 13:00 Na dobre pół basa bedzie, a jak sie opijemy, to fto wie ka polecimy, hehe. Cyzbyś przewidywoł u nos zmiane systemu i patrz: Korea Północna, raty, przeraty, ze kie? Jeziś, Maryjo, nie stros, pytom pieknie, nie stros, bo sie z tobom nie napije, na moj dusiu, nie!!! Ino telo. Pozdr. JUz niek bedzie tak jak jest..., no moze troske lepiyj, hehe.A cy tak bee? Ftoz wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Han Kuk Mal IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 13:11 We Laband staro Kukmalino juz fafnoscie lot kuko z za gardinow i wczora mi padaua ize idzie na reformy. PS Jo ta reformow niy nosza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Han Kuk Mal 27.06.03, 13:39 Gość portalu: Szwager napisał(a): > We Laband staro Kukmalino juz fafnoscie lot kuko z za gardinow i wczora mi > padaua ize idzie na reformy. > > PS > > Jo ta reformow niy nosza. Bo uona miaua kuku na muniu na punkcie kukanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Han Kuk Mal IP: *.it-net.pl 27.06.03, 14:00 hanys_hans napisał: > Gość portalu: Szwager napisał(a): > > > We Laband staro Kukmalino juz fafnoscie lot kuko z za gardinow i wczora mi > > > padaua ize idzie na reformy. > > > > PS > > > > Jo ta reformow niy nosza. > > Bo uona miaua kuku na muniu na punkcie kukanio! Kuku na muniu na punkcie kukanio zolezy od punktu mieszkanio. Pewnie ta staro Kukmalino z za Buga, he? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Han Kuk Mal 27.06.03, 14:20 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Kuku na muniu na punkcie kukanio zolezy od punktu mieszkanio. Pewnie ta staro > Kukmalino z za Buga, he? Psziszua Kukmalino do dochtora z bajtlym. Dochtoor bado te dziecko i pyto sie: czy dziecko pszechodziyuo jusz Odre. A Kukmalino na to: "Panie kochany gdzie tam, my zza Buga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Han Kuk Mal IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 14:30 Jeron-Pierona, keby to staro Kukmalino suyszaua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Han Kuk Mal IP: *.it-net.pl 27.06.03, 14:30 Świetne! Dobrze, ze choć jo przekroła Odre i to nieroz, hale, hale, Bug tyz i to niedowno( Kijow, Lwów, Berdyczów, Złoczów, Żytomierz, Krzemieniec) jednym słowem "Rubieże ". A Moskwa - Soczi w latach gierkowskich tyz. Do dzisiok mom miysane ucucia z tyk wojaży po kraju Rad. Ukraina pcho sie do Europy i to widać, pomalućku, a wse, a wse...Hej!, Ide na pogrzeb, ni ma mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpasfogel Re: kukmal IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 15:54 hast du gewidziou? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: kukmal IP: 212.182.27.* 30.06.03, 14:13 Czy ja to widziałam? Tak mam rozumieć? wtedy odpowiadam, ze tak, cudne i porazajace, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś