nowaera2 27.06.07, 17:41 Programy do omijania limitów które nas wszystkich dobijają :-) rapidshare.com/files/39331155/Rapidshare_Premium_Pack__2007.rar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawdzone Czytaj: sposób na wpuszczenie trojana. IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Sposoby Na Rapidshare 28.06.07, 08:44 Nie wszystkich. Wystarczy używać webhostów bez tych idiotycznych restrykcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linek Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 07:49 3promile napisał: > Nie wszystkich. Wystarczy używać webhostów bez tych idiotycznych restrykcji. CHOPIE ! Aleś wymyślił ? Jak mam konkretne linki do pirackich plików na Rapidshare to jak mam korzystać z innych serwerów hostingowych. Inne zresztą i tak nie są lepsze od Rapidshare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xearonet Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:17 Może spróbujcie tego www.freerapidaccount.com/free/?r=487674 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aws Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 16:38 a jak to ma niby dzialac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.acn.waw.pl 14.07.07, 17:15 Klasyczna piramida - darmowe konto owszem, ale otrzymać je szanse ma raczej autor poprzedniego postu, a nie ty, chyba że sam urządzisz takie polowanie i wciągniesz innych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 03:02 Sposób na RapidShare ? Zmienne IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GhostDog666 Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.07.07, 20:17 stary żeś ameryke odkrył... wszyscy co ściągają z RS nałogowo wiedzą takie rzeczy... Telekompromitacja oferuje taką usługe... teraz i Dialog a nawet Netia i UPC... kawałek pomyślunku i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:39 Mam neostrade czy za każdym razem muszę robić reset modemu, czy można to jakoś odświerzyć z pod windowsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:40 Resetu modemu robić nie musisz. Wystarczy, ze się rozłączysz i połaczysz na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osram Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 07:43 Gość portalu: magdalena napisał(a): > Mam neostrade czy za każdym razem muszę robić reset modemu, czy można to jakoś > odświerzyć z pod windowsa. Dlaczego od razu RESET ? Ja po prostu WYŁĄCZAM router odpowiednim przyciskiem na obudowie i ponownie włączam ale go nie RESETuję. Aż RESET jest niepotrzebny. Wystarczy tylko go WYŁĄCZYĆ i włączyć. Wtedy router z Neostradą dostaje nowy numer IP i dalej można ściągać pirackie pliki z Rapidshare. Samo rozłączenie z internetem za pomocą kliknięcia w ikonce od połączenia sieciowego w systemie Windows NIC nie daje - przecież router nadal ma ten sam numer IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:03 Program do oszukania rapishare :) rapidshare.com/files/76050068/rfg.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 22:02 Jak tego używać, ciągle pokazuje brak połączenia. Co trzeba wpisać lub ustawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapidfast Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 08:47 Najszybszym sposobem na darmowe konto rapidshare jest strona www.freepremiumaccounts.com/?r=100817. Po wejściu na strone www.freepremiumaccounts.com/?r=100817 wybierasz co chcesz dostać do wyboru są konta na rapidshare.com i megaupload. Rejestrujesz sie po wyborze "prezentu" podając jedynie email a następnie swoje dane które nie muszą być prawdziwe. Postępujemy następnie według opisu z tej strony www.mbiznes.yoyo.pl/ OPUSZCZAJĄC PIERWSZY I DRUGI PUNKT. Potem bedziemy widziec po zalogowaniu swój link dla poleconych. Wystarczy pięciu znajomych ,którzy postąpią tak jak ty tylko zarejestrują sie z twojego linku i masz konto na rapidshare za darmo na miesiąc. Dla sceptyków którzy nie wierzą dlaczego za takie coś dają konto, moge powiedzieć że chodzi tu o jakieś zbieranie danych statystycznych przez amerkańskie firmy(tak wyczytałem) i podobno sie im to opłaca. Polecam bo to naprawde działa. Odpowiedz Link Zgłoś
impris Re: Sposoby Na Rapidshare 12.12.08, 23:21 zrobilam wszystko tak jak pisal Rapidfast, zalozylam konto, polecilam kilku osobom, ktore sie zapisaly z mojego linku. Kiedy sie loguje mam napisane przy kazdej z tych osob "status not complete". Mam tez na czerwono info: "You have not completed your offer! You may do so by clicking here You need 6 more referrals!" Nie znam najlepiej ang, czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego to nie dziala? Rapidfast nie pisal nic o zadnym statusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Sposoby Na Rapidshare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:42 bo jego post to zwykla sciema, dziala tylko dla niego albo dla tych ktorych on naciagnie (w tym na ciebie..) odpusc sobie Odpowiedz Link Zgłoś
birke89 Re: Sposoby Na Rapidshare 14.12.08, 23:26 Sprawdzony przeze mnie sposób na darmowe konto Premium Rapidshare: www.freepremiumaccounts.com/?r=407783 Sama korzystam od pół roku i jestem zadowolona. Skorzystajcie z instrukcji, by nie przeoczyć żadnego punktu i mieć szanse na konto: 1. Klikamy aby przejść na stronę www.freepremiumaccounts.com/?r=407783 2. Na stronię która nam się pojawi wybieramy to co chcemy otrzymać. Podajemy e-mail, hasło i zaznaczamy "I agree to the Terms of Service" . Następnie klikamy "Register". 3. Podajemy swoje dane i klikamy ponownie "Register". 4. Wchodzimy w zakładkę "Offers". 5.Wybieramy "Complete offer!". 6. Na stronie która nam się pokażę w polu "Localize Your Experience" wybieramy "Poland". 7. Klikamy na "Free Signup" 8. Podajemy swoje dane akceptujemy regulamin i klikamy na "Next". 9. Ściągamy jedną rzecz, obojętnie którą np. to co poniżej i klikamy "Next". 10. Robimy to co jest pokazane na tej stronie co się nam pokaże (wszystko pokazane jest na screenach) 11. Klikamy "Next" i nastepnie "Zainstaluj". 12. Czekamy aż wtyczka się zainstaluje i ściągamy (w tym wypadku wygaszacz ekranu) na dysk. 13. Gdy juz sie sciagnie klikamy na "Next". 14. Wypełniamy ankietę. 15. Teraz czekamy 24h i mamy w pełni aktywowane konto 16. Smacznego! Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
mesing Re: Sposoby Na Rapidshare 15.12.08, 03:06 A nie prościej wyłożyć równowartość 3 paczek papierosów i kupić konto premium. Wersja dla niepalących: równowartość kilograma dobrych cukierków czekoladowych lub kilograma kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: Sposoby Na Rapidshare 25.12.08, 21:59 tym bardziej, że można ciągnąć chyba z trzech adresów ip jednocześnie więc wystarczy żeby złozyło się 3 palaczy albo 3 łasuchów Odpowiedz Link Zgłoś