Dodaj do ulubionych

Pytania o GG

15.07.07, 17:38
Trzeba być jakimś uprzywilejowanym forumowiczem, żeby zyskać odpowiedź na
pytanie dot. Gadu??
Jak dotąd spotkałam się z milczeniem, a moje pytanie dot. właśnie rzeczonego
komunikatora.
Gdybym nie miała wątpliwości, to nie pytałabym, ale po co pytać, skoro i tak
cisza w eterze...
Obserwuj wątek
    • heart_of_ice Re: Pytania o GG 15.07.07, 17:54
      pytania o gg powtarzaja sie srednio raz dziennie
      i zazwyczaj sa to w kolko te same trzy pytania, wiec forumowym bywalcom juz sie
      nawet nie chce powtarzac, zeby skorzystac z forumowej wyszukiwarki:)

Pauli
      --
      "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
      • nuova Re: Pytania o GG 15.07.07, 18:02
        Hmmmmmmmm, moze jestem nieudolna, ale wątku o takim poblemie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=64730287

nie znalazłam....

A jednak niektóre posty o pytaniach dot. GG mają odpowiedzi, więc komuś jednak
        chce się na takowe odpowiadać. Stąd moja irytacja.
        • Gość: p2p Re: Pytania o GG IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 18:53
          Napisz chociaz jaki masz system, czy masz zainstalowane aktualizacje ...
          • nuova Re: Pytania o GG 15.07.07, 19:02
            Win XP , tak mam zainstalowane aktualizacje (parę dni temu same sie
            aktualizowały >> znaczy automatycznie przy wyłączaniu systemu).
            Antywira mam: F-Secure Anti-Virus 2006.

Coś jeszcze podać?
            • Gość: p2p Re: Pytania o GG IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 19:10
              A jakie lacze internetowe? Probowalas zainstalowac nowa wersje GG 7.7?
              • nuova Re: Pytania o GG 15.07.07, 19:16
                > A jakie lacze internetowe?
                neo 512

>Probowalas zainstalowac nowa wersje GG 7.7?
                Nie.
                Nie, bo nie weim jak postąpić przy instalowaniu/odinstalowywaniu (tzn czytałam
                mniej więcej na tym forum, ale nie rozumiem wszystkiego: np odinstalowanie
                profilu ??)
          • nuova Do p2p 15.07.07, 19:39

p2p, masz jakiegoś maila ?
            • Gość: p2p Re: Do p2p IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 21:08
              Mam ale jest zastrzeżony :) A poważniej - lepiej to zrobić na forum - może ktoś
              inny też coś pomoże. Jeżeli chodzi o odinstalowanie to trzeba byłoby skopiować
              dane użytkownika - chyba, że możesz się pogodzić ze stratą archiwum. Dodatkowo
              trzeba najpierw wyeksportować listę kontaktów na serwer, zapamiętać swój nr GG i
              hasło. Potem wchodzisz w Panel sterowania ->Dodaj/usuń programy i usuwasz GG.
              Następnie ściaągasz nowe GG i instalujesz .... tak w dużym skrócie.
              • jk500 Re: GG --> Tlen 15.07.07, 21:46
                Ja po wielu męczarniach, setkach błędów, zawieszeń itd. zrezygnowałam z GG i
                zainstalowałam Tlen :) I to był jedyny dobry sposob na poradzenie sobie z
                problemem. Tlen tak samo obsługuje GG, nie ma prawie żadnej rożnicy między tymi
                programami - no, tyle że Tlen jest bardzo stabilny i nie nawala tak często jak GG.
                Poważnie się nad tym zastanow, możesz normalnie zachować swój numer GG, a na
                stronie Tlenu pobrać emoty zgodne z GG ( dla Tlenu są inne). Ja jestem laikiem i
                nie mialam z tym wszystkim problemów :)
                • nuova Re: GG --> Tlen 15.07.07, 23:40
                  Jeśli juz chodzi o zmianę komunikatora, to swego czasu chcaiłam zainstalowac
                  aqq... Zwątpiłam jak się okazało to zadaniem zbyt trudnym dla mnie :(

Nie będę szaleć z tlenem, wolę zostać przy GG.
                  • jk500 Re: GG --> Tlen 16.07.07, 13:30
                    Ale zainstalowanie i obsługa Tlenu jest tak samo prosta, jak GG. Po
                    zainstalowaniu wybierasz opcję "użytkownicy GG" i wykonujesz takie same
                    czynności, jak przy GG - możesz importować swoją listę kontaktów z GG itd.
                    Prawdopodobnie zainstalowałaś coś ( np. antywirusa), co "gryzie się" z GG i
                    niewiele na to poradzisz. Ja tak miałam po instalacji Kasperskiego - GG
                    "zwariowało", już nie tylko samo nawalało, ale powodowało wiele poważnych błędów
                    w całym systemie. Chyba z miesiąc probowałam znaleźć sposób, i niestety nic nie
                    dało instalowanie łatek, zamykanie portów ani inne kombinacje. Dopiero ktoś mi
                    poradził by zainstalować Tlen - i jest OK.
                    • nuova Re: GG --> Tlen 16.07.07, 13:43
                      Nie wiem co dokładnie jest przyczyną wariactwa GG, bo takie problemy, jak
                      opisane w górnym linku, zdarzają (zdarzały!) mi sie max 2x/miesiąc. Nie było
                      reguły na to.
                      A użytkownicy korzystający z tego samego PC nie mieli żadnych problemów w tym
                      czasie, kiedy ja nie umiałam zalogować się na swoje konto. Tak, ze sama widzisz,
                      nie wiem co jest grane.
                      w sumie troche z lenistwa nie chce mi się zmieniac i na nowo przyzwyczajać do
                      nowego komunikatora :)
                      • jeanne72 Re: GG --> Tlen 16.07.07, 18:08
                        Problemy z GG 2x/miesiąc to norma! Zresztą i Tlen czasem siada. Tak już jest,
                        czasem coś się "knoci", i koniec. Nic na to nie poradzisz.
                        • nuova Re: GG --> Tlen 16.07.07, 20:32
                          Dlatego chciałam AQQ :)

Ale nie rozumiem jednaj rzeczy:na tym samym PC sa zalogowane w GG 2 osoby oprócz
                          mnie, a tylko ja mam takie problemy. O co tu chodzi ??

Pozdro
                          • Gość: aaa Re: GG --> Tlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 00:53
                            Może masz pecha po prostu :)GG nie jest idealnie dopracowanym programem i co
                            jakiś czas sprawia problemy.
              • nuova Re: Do p2p 15.07.07, 23:46
                No cóż, skoro nie chcesz mi pomóc za pośrednictwem mejla, to trudno. CZasem wolę
                taką właśnie forme komunikacji.
                -------------------------------------------------------------------------

Nie, nie moge pogodzić się z utratą ani archiwum GG ani nr GG. Listę na serwerze
                mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka