Gość: internauta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:06 Czy zna moze ktos namiary na firmy oferujace internet na wyczerpach konkretnie interesuje mnie ulica Ossolinskiego. jezeli ktos cos wie niech poda namiar i ewentualnie cene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: internauta Re: Internet na wyczerpach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:02 ok widze ze nikt poinformowany tu chyba nie zaglada. dodam dla potomnych iz zdolalem ustalic ze w te rejony dostarcza neta firma AlfaNet poszukam moze jeszcze znajde jakas konkurencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Internet na wyczerpach IP: *.acn.waw.pl 21.07.07, 01:22 > ok widze ze nikt poinformowany tu chyba nie zaglada. Czlowieku - piszesz o jakichs wyczerpach, o ulicy Ossolinskiego (ktora pewnie jest w kazdym wiekszym polskim miescie). A moze tak bys pomyslal i napisal chociazby o jakie miasto chodzi? Myslisz, ze tu jakies wrozki siedza? A moze myslisz, ze owe wyczerpy sa w kazdym polskim miescie? Ehhh ... to chyba znak naszych czasow - zero myslenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Internet na wyczerpach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:18 Miasto Czestochowa. Nie brak myslenia tylko watek zalozony nie w tym miejscu co potrzeba (a moze jednak nie) I faktzcynie znak naszych czasow, coraz mniej kultury. Moge bzc chociarz wdzieczny ze otworzyles mi oczy na moje niedopatrzenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś