Gość: no i super IP: *.sdm.de 07.08.07, 18:15 ja tam chetnie w domu posiedze, poogladam sobie mode na sukces i poscieram polki, a na 18.00 przygotuje obiad dla zapracowanej malzonki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojen Nadchodzi finansowy matriarchat IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.07, 18:46 przynajmniej nie bedzie wojen, bo bedzie coraz mniej dzieci, a chlopcy beda bardziej zniewiescieli i tak oto zisci sie SEKSMISJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nadchodzi finansowy matriarchat 07.08.07, 19:12 Niedługo całkowicie zaniknie podział na role w małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nadchodzi finansowy matriarchat IP: *.escom.net.pl 07.08.07, 19:42 Moim zdaniem: Bull shit! Kobiety po pierwsze dobre są głównie w odtwarzaniu a nie tworzeniu, po drugie przewidywanie i konstruowanie czegoś wymaga chłodnego przewidywania i analizy skutków a kobiety to głównie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: Nadchodzi finansowy matriarchat IP: *.who.vectranet.pl 07.08.07, 19:48 Zgadzam się z przedmówcą, nie wiem kto wymyśla takie bzdury, ale już przecież na świecie kobiety odchodzą od postulatów feminizmu. Do wielka ściema była. Jesteśmy różni i bardzo dobrze, niech żyje różność!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdu_pierd pierdu pierdu pierdu pierdu... itd. IP: *.chello.pl 07.08.07, 21:48 piejcie dalej ku pokrzepieniu serc, feministki przebrzydle zobaczycie czym bedziecie zarzadzac juz za lat 20 - przyjda Chiny, muzulmanie, ciapaci itp. - oni wam pokaza gdzie wasze miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet no i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:22 co za różnica, kto zarabia więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a bo kto Nadchodzi finansowy matriarchat IP: *.chello.pl 07.08.07, 21:35 "40% kobiet będzie zarabiało więcej niż mężczyźni" ciekawe, ale chyba tylko w Anglii. Nie znając całego raportu trudno zabierać zdanie, ale jeśli się weźmie pod uwagę kraje arabskie, chiny, indie, afrykę, oraz kraje latynoskie to jeszcze długo, długo tak nie będzie. A co do predyspozycji kobiet to zgodzę się z przedpiśmiennikami (to taki inny przedmówca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astonisz Re: Nadchodzi finansowy matriarchat IP: *.rybnet.pl 07.08.07, 21:46 Chyba w rodzinie zlozonej z 2 lesbijek :) Zaden normalny facet nie da mieszac kobiecie we wlasnym portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś