madzia-sweet 24.08.07, 20:33 kto wie jak zaczac pisanie programu komputerowego i w czym go pisac oraz jak zapisac/?? prosze o pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Re: Pisanie programów komputerowych 24.08.07, 22:01 Straszne pytanie. Strasznie niekontretne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Pisanie programów komputerowych 24.08.07, 22:13 Kto wie jak zacząć robić potrawę? Jakich potrzeba narzędzi i jak długo gotować? Odpowiedz Link Zgłoś
metodanagloda Re: Pisanie programów komputerowych 25.08.07, 11:38 to pytanie to żart, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-aa Re: Pisanie programów komputerowych 28.08.07, 19:07 pod hasłem PROGRAMOWANIE znajdziesz wszystko w googlu i nie tylko patrz np. taka księgarnia helion - wydawnictwo informatyczne ty pytasz na serio? bo zazwyczaj tak jest, że jak się ktoś tymi sprawami interesuje to wie gdzie szukać najpierw i podejmuje konkretne działa w kierunku nauczenia się, tj, czyta książki i uczy się praktycznie robiąc przykłady z nich; teraz programowanie (podstay) już w szkole na informatyce jest, więc co jak co nie da się nie czaić w ogóle tematu Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Pisanie programów komputerowych 28.08.07, 20:24 Czy tu wszyscy wszystkich muszą poprawiać? Użytkownik się zwyczajnie spytał (napisał) czekając na sensowną odpowiedź, nie zrozumieliście pytania, nie odpowiadajcie! Jest wiele sposobów by sie go uczyć, ja nauczyłem się programowania dzięki zabawie, nie miałem nic na ten temat pojęcia, aż wreszcie znalazłem ciekawą grę Colobot. Teraz jest już nowsza wersja gry pt. Ceebot, uczy programowania w C++ oraz JAVA polegająca na sterowaniu robotami. Nauka z zabawą. Polecam osobą które chcą się nauczyć, Ci którzy nie mają zapału, to raczej nie pojmą tego. Odpowiedz Link Zgłoś