Gość: ewcia77 IP: *.revers.nsm.pl 11.07.03, 22:05 NIe wiem co jest grane. Coś nie tak chodzi moja skrzynka. POCZTE ODBIERAM , NATOMIAST NIE CHCE WYJŚĆ POCZTA ODE MNIE. jEST INFORMACJA , ŻE JEST ZABLOKOWANY PORT 25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emen Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 22:32 port 25 to port SMTP - Simple Mail Transfer Protocol i sluzy wlasnie do wysylania maili. jezeli jest zablokowany to nie da sie rady wysylac wiadomosci [ale odbierac mozna, gdyz do odbierania potrzebny jest otwarty port 110 [POP3]. Najlepiej popros admina zeby Ci ten port odblokowal, mozesz tez wysylac maile przez www. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bna.bellsouth.net 12.07.03, 01:57 musisz sprawdzic czy twoj dostawca internetu pozwala na uzywanie innych SMTP niz jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WECIA77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 12.07.03, 11:39 pRZY WYSYŁANIU POKAZUJE MI SIĘ TAKA INFORMACJA: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop.o2.pl', Serwer: 'smpt.o2.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gig'u Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.2.77.* 12.07.03, 15:00 To trzeba bezzwłocznie skasować cały folder C:/WINDOWS!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 17:01 Od kilku dni trzeba uwirzytelnic smtp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 12.07.03, 20:42 czy to juz bedzie okey jak uwierzytelnie smpt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 22:12 tak spróbuj powinno być dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 14.07.03, 00:23 Nic z tego - nie działa. Założyłam nawet nowe konto i z niego tez nie działa. Chyba coś u administratora Odpowiedz Link Zgłoś