Dodaj do ulubionych

OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.revers.nsm.pl 11.07.03, 22:05
NIe wiem co jest grane. Coś nie tak chodzi moja skrzynka.
POCZTE ODBIERAM , NATOMIAST NIE CHCE WYJŚĆ POCZTA ODE MNIE.
jEST INFORMACJA , ŻE JEST ZABLOKOWANY PORT 25
Obserwuj wątek
    • Gość: emen Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 22:32
      port 25 to port SMTP - Simple Mail Transfer Protocol i sluzy wlasnie do
      wysylania maili. jezeli jest zablokowany to nie da sie rady wysylac wiadomosci
      [ale odbierac mozna, gdyz do odbierania potrzebny jest otwarty port 110 [POP3].
      Najlepiej popros admina zeby Ci ten port odblokowal, mozesz tez wysylac maile
      przez www.
      pozdrowienia
      • Gość: volica Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bna.bellsouth.net 12.07.03, 01:57
        musisz sprawdzic czy twoj dostawca internetu pozwala na uzywanie innych SMTP
        niz jego.
    • Gość: WECIA77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 12.07.03, 11:39
      pRZY WYSYŁANIU POKAZUJE MI SIĘ TAKA INFORMACJA:

Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop.o2.pl', Serwer: 'smpt.o2.pl',
      Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10060, Numer
      błędu: 0x800CCC0E
      • Gość: Gig'u Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.2.77.* 12.07.03, 15:00
        To trzeba bezzwłocznie skasować cały folder C:/WINDOWS!!!!!!!!!!
        • Gość: vidmo Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 17:01
          Od kilku dni trzeba uwirzytelnic smtp.
          • Gość: ewcia77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 12.07.03, 20:42
            czy to juz bedzie okey jak uwierzytelnie smpt
            • Gość: vidmo Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 22:12
              tak spróbuj powinno być dobrze
              • Gość: ewcia77 Re: OUTLOOK EXPRESS - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 14.07.03, 00:23
                Nic z tego - nie działa. Założyłam nawet nowe konto i z niego tez nie działa.
                Chyba coś u administratora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka