Dodaj do ulubionych

NEOSTRADA -podzielona na 2 -jak ściągać

IP: *.revers.nsm.pl 11.07.03, 22:20
Jak równo podzielić neostradę mamy router LG LRG1004 kolega ciagle ściąga
jakieś pliki a ja nie mogę nawet strony otworzyć.
Mówi, że nie używa żadnych programów do ściągania czy to mozna sprawdzić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rutra Re: NEOSTRADA -podzielona na 2 -jak ściągać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 11:13
      Najważniejsze, żeby neostrada działała szybciej to wyrzucić debilną płytkę
      instalacyjną i skonfigurować połączenie ręcznie. Zrobiłem tak i działa o niebo
      szybciej. Też mam podzieloną neostradę na dwa kompy i sciągam trochę ale od
      kiedy nie używamy kazy a np. directconnect to jest lepiej

• Gość: WESOŁY ŚLIMAK ŚCIĄGA ŚCIĄGA... IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 13.07.03, 20:51
      ...tylko się wstydzi przyznać. Czyje jest łącze? Jak/na czym dzielone? Podaj
      troszkę więcej wiadomości, może ktos ci pomoże, np. podpowie jak , jeśli to ty
      tam rządzisz, ograniczyc przepustowość koledze lub zblokować mu kazę. A może
      podpowiedz mu że są lepsze programy p2p od kazy, a napewno przyjaźniejsze dla
      współdzielących łącze.
      • Gość: kjfjkcvjk Re: ŚCIĄGA ŚCIĄGA... IP: *.dsl.anhm01.pacbell.net 14.07.03, 06:50
        przepustowosci mu nie ograniczy, ale moze pozmieniac priorytety dostepu.
        to trzeba dokladnie poczytac jaki to jest router i co on tam w konfiguracji
        oferuje.

niech lepiej powie kto ten router w domu ma on czy ten drugi.
        bo jak ten drugi to sprawa jasna.

a swoja droga, zawsze lepiej laczyc sie bezposrednio. jezeli jest tak jak
        kolega napisal, ze jest jakas dyskietka instalacyjna, to znaczy, ze trzeba sie
        jej pozbyc.

• Gość: Leszek Mieszek Re: ŚCIĄGA ŚCIĄGA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:03
          ROUTER LG LRG1004 mam go w domu
          system XP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka