Dodaj do ulubionych

S D I -POMOCY!!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.03, 18:44
na czym polega system SDI?

a główne pytanie, które mnie nurtuje, to czy to prawda, że w systemie SDI nie
można przeprowadzać rozmów głosowych przez słuchawki i mikrofon? jeśli tak to
czemu? czy jest to coś podobnego do LANa?
czy istnieje w ogóle możliwość przeprowadzania takich rozmów internetowych???
Obserwuj wątek
    • Gość: KK Re: S D I -POMOCY!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 15:30
      Czy wiesz czemu nikt nie odpowiada? Bo w internecie są nie kilogramy nawet, ale
      całe tomy na ten temat. Jeśli naprawdę nie wiesz co masz zrobić, wejdź tutaj
      www.google.pl
    • hddsyss Re: S D I -POMOCY!!! 19.07.03, 20:29
      www.google i co dalej? jak sformułować pytanie?
      • Gość: KK Re: S D I -POMOCY!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 00:06
        Nie musisz robić tak jak to opiszę, być może będziesz wolał inną metodę. Ja
        zawsze wpisuję hasło ogólne, w tym wypadku byłoby to "sdi". Po pokazaniu
        wyników wyszukiwania, przechodzę na dół strony. Jest tam okienko "Szukaj w
        wynikach". Wpisuję tam następny wyraz-np."opis" zawężając w ten sposób wyniki
        poszukiwań. Po chwili mam na ekranie wszystkie linki do stron na których
        istnieją słowa "sdi" i "opis". Jeśli chcesz dalej jeszcze zawężyć wyniki,gdyż
        to co znalazłeś nie zadowala Cię, znowu przechodzisz do "Szukaj w wynikach".
        Wpisujesz kolejne słowo kluczowe, np. "konfiguracja". Wyniki jakie się pojawią,
        to linki do stron na których znajdują się słowa: sdi, opis i konfiguracja.
        Możesz też pominąć to wszystko, i od razu na początku
        wpisać "sdi+opis+konfiguracja" Szukanie to wielka sztuka, a jeszcze większa to
        wybranie najlepszych stron, jakie otrzymaliśmy:-)
        • hddsyss Re: S D I -POMOCY!!! 20.07.03, 19:36
          teraz wszystko jasne wielkie dzięki
          • Gość: kk Re: S D I -POMOCY!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 20:33
            No problem. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka