Dodaj do ulubionych

Spam, który... mówi

IP: *.eranet.pl 20.10.07, 18:06
Hehe jestem pierwszy - nienawidze spamu, a tym bardziej mówiącego
Obserwuj wątek
    • Gość: Ze Kat Spam, który... mówi IP: 217.98.20.* 20.10.07, 18:09
      Nie mogę się nadziwić, że ktoś korzysta z usług "przesiębiorców" reklamujących
      się w tak dennie rozpaczliwe sposoby. Bo ktoś musi z tego korzystać, inaczej
      nie słaliby tyle tego szitu, nie?
      • smileordie Re: Spam, który... mówi 21.10.07, 11:46
        Nigeryjska mafia.
    • Gość: Kursy będą rosły Spam, który... mówi o hossie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 19:07
      kupują pakiet akcji niezbyt popularnego przedsiębiorstwa, a następnie zaczynają masowo wysyłać reklamy tych aktywów (wiadomości takie często sugerują, że ich nadawca jest w posiadaniu pewnych nieoficjalnych informacji na temat danej firmy). Gdy internauci - zachęceni spamem - zaczną kupować te akcje, ich cena wzrasta, a wtedy przestępcy sprzedają zakupiony na początku pakiet (niekiedy z całkiem pokaźnym zyskiem). Wtedy cena spada, a osoby, które uwierzyły spamerom, tracą swoje inwestycje

Zupełnie jak reklamy w TV i prasie kilkusetprocentowych zysków akcyjnych funduszy inwestycyjnych. :-)
    • Gość: ekg-ssie Re: Spam, który... mówi IP: *.resetnet.pl 21.10.07, 01:17
      Matko Boska - przeskanujcie koniecznie portal GW jakimś antywirem, bo od około
      tygodnia ciągle atakuje mnie głos... coś jak... "ukryty w jednyn słowie jest
      nasz świat" - nerwicy już dostaję...
      • wymiatator1 Re: Spam, który... mówi 21.10.07, 10:09
        Zainstaluj mozillę i dodatek Adblock. Dzięki niemu można wybrać z listy elementó
        strony te, których nie chcemy oglądać. Bardzo przydatna rzecz.
      • smileordie Re: Spam, który... mówi 21.10.07, 11:49
        raz juz skanowali i znalezli michnika zlosliwego...
    • Gość: hihi Co racja to racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 14:38
      A przoduje w tym gadającym spamie pewna "firma" nagabując mnie rżeniem jakiejś
      rury, która to raczyła innych obsranym bachorem, który to swego czasu wyszedł z
      jej pochwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka