Gość: mike IP: 217.153.62.* 01.08.03, 16:52 a ja mam konta internetowe w DM, osobiste(3)i sobie chwalę- nie muszę gadać z kretynkami w okienkach ani wąchać waszego potu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: labas do "mike" IP: *.bio.uni-potsdam.de 01.08.03, 17:00 tez mam konto w internecie, bo sie bardzo poce w lecie... pozdr mike labas Gość portalu: mike napisał(a): > a ja mam konta internetowe w DM, osobiste(3)i sobie chwalę- nie > muszę gadać z kretynkami w okienkach ani wąchać waszego potu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: I-Metria: spada zainteresowanie bankowością i IP: 126.17.59.* 01.08.03, 17:11 A ja już nie wiem jak wygląda tradycyjny bank - korzystam tylko z banku internetowego. Komu by się chciało stać w kolejkach i wypisywać te wszystkie niepotrzebne druki itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob E -banki IP: *.ipt.aol.com 01.08.03, 17:55 Mam konto w mbanku,pkobp,wbk i robie na gieldzie przez internet. Mam tez kilka za granica. Az sie boje co bym zrobil bez tych udogodnien chyba bym zwariowal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: I-Metria: spada zainteresowanie bankowością i IP: *.dyn.optonline.net 01.08.03, 18:20 Bardzo sobie chwale elektroniczna bankowosc. Tak jak rozmowca poprzepnio napisal, tak i ja ciesze sie ze nie musze leciec w kolejki z byle ktora oplata tylko wieczorem z mojego komputera oplace wszystkie rachunki za caly miesiac jak: prad, gaz, woda, czynsz itd. A nawet moge zaplacic za prenumerate gazet czy jeszcze cos innego. Bardzo dobry pomysl z tym e-bakowoscia. Tylko ze oprocentowanie powinno byc lepsze. Bo rzeczywiscie nic specjalnego nie oferuja w chwili obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: kiedy Nordea wykupiła LGnet.. IP: 80.51.47.* 01.08.03, 19:19 to z zerowych prowizji zrobiło się n.p 20 zł miesięcznie za token!!!- tragedia- i mają już jednego klienta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: I-Metria: spada zainteresowanie bankowością i IP: *.parkowe.pol 01.08.03, 19:30 Tylko pedał nie lubi potu panienek z okienek i zapachu pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś