Dodaj do ulubionych

Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\>

• Gość: gość Re: Odtwarzacz Creative ZEN <///POMOCY\\\> IP: *.eranet.pl 20.02.11, 13:33
      mam problem z mp4 na wyświetlaczu mam napis aktualizacja i nie wiem jak mam uruchomić mp4 , po podłączeniu do komputera też nie moge uruchomić ponieważ mam żułty wykrzyknik , co mam zrobić aby uruchomić mp4 ?
    • zula83 Re: Odtwarzacz Creative ZEN < Pytanko> 06.11.11, 18:23
      Mam takie pytanie:Co oznacza znaczek błyskawicy na znaku ładującej się baterii? Czy ma jakieś to znaczenie czy nie? Bo nie wiem czy jest wszystko w porządku?
      I jeszcze jedno pytanie: Gdzie mogę ściągnąć sterowniki do mp4 creative zen? Bo jak rozumiem są one niezbędne do pełnego funkcjonowania mojego sprzętu.
      Proszę o szybką odp.
      • Gość: laik Re: Odtwarzacz Creative ZEN < Pytanko> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 14:37
        Witam... prosze o pomoc z moim zen stone...a mianowicie chodzi o brak odczytu przez komputer mp3... pod kablem laduje sie ale to wszystko... nie moge wgrac nic... chodzilem po roznego rodzaju forach i szukalem rozwiazania tego problemu ale bez skutku... ewentualnie prosilbym o link czy poinstuowanie mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka