monika18mk 17.08.03, 13:21 potrzebuję adresy angielskich stron internetowych z MP3. Wszystkim z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Kto mi pomoże IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 14:57 monika18mk napisała: > potrzebuję adresy angielskich stron internetowych z > MP3. Wszystkim z góry dziękuję www.kazaa.com Amerykańska, ale po angielsku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kto mi pomoże IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 17.08.03, 16:32 monika18mk napisała: > potrzebuję adresy angielskich stron internetowych z > MP3. Wszystkim z góry dziękuję Monika - nie powtarzaj tego samego postu, niesmieć i poczytaj sobnie netykietę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriu Re: Kto mi pomoże IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 19.08.03, 13:27 Niestety brakuje mi czasu żeby Ci pomóc. Przykro Mi. Bardzo mi żal, że nie mogę Ci pomóc. Jestem załamany że nie mogę Ci pomóc. Wiem że tego bardzo pragniesz, a ja nieszczęśliwy nie mogę Ci pomóc. Moja rozterka z każdym dniem jest coraz większa, że nie mogę Ci pomóc.Ta niemoc jest tym większa, im więcej tego czasu ubywa. Jestem w tej sytuacji bezradny, dlatego proszę o pomoc. Kto może mi w tej sytuacji pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Kto mi pomoże 19.08.03, 13:34 W końcu będzie tak, że każdy Twój wątek będzie OLEWANY. Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś