Gość: boo IP: 212.182.117.* 31.08.03, 23:14 prosze o pomoc i wskazowki co wybrac dla firmy, miesieczny rachunek to ok 1000 zl. dopiero zaczynam sie zapoznawac z oferta. z gory dziekuje za odpowiedz. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: admin Re: isdn czy neostrada IP: 62.233.187.* 31.08.03, 23:18 proponuje oferte na www.futuro.net.pl, pozdrawiam. ps. neo jak i isdn to raczej do domowego uzytku, nie sa to w zadnej mierze profesjonalne lacza. w razie pytan: internet@futuro.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: isdn czy neostrada IP: *.crowley.pl 01.09.03, 16:39 Cokolwiek, byle nie u s..synów z TP sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: isdn czy neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 02:00 Neostrada jest super. Możesz również zamówić w TPS Łacze iDSL czyli bliźniacze do neostrady ale skierowane dla firm ze stałym adresem IP. Neostradę posiadam i powiem Ci ,że nie narzekam działa ok. A siedzę w sieci po 10 godzin dziennie bo takie mam zajęcie. Neostrada od września kosztuje tylko 150 zł miesięcznie natomiast iDSL 300 miesięcznie. Wszystkie oferty małych firm krzaków to lipa. Nie słuchaj nikogo kupuj neostradę lub DSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: isdn czy neostrada IP: 62.233.187.* 03.09.03, 11:16 witam ponownie. nie wiem, z jakiego rodzaju Internetem macie obecnie do czynienia. jednak uwazam, ze kazdy adsl, czy to od tepsy, czy tez o innych operatorow publicznych jest dla uzytkownikow domowych. brak jest jakichkolwiek gwarancji predkosci, ktore czasami potrzebne sa do aplikacji magazynowych, etc... proponuje nawet konkurencje, ale nie tpsa lub netie i dialog... zapraszam na www.futuro.pl, lub bezposrednio mail do mnie internet@futuro.net.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: isdn czy neostrada IP: *.bre.com.pl / 10.70.7.* 03.09.03, 12:06 Gość portalu: admin napisał(a): > witam ponownie. nie wiem, z jakiego rodzaju Internetem > macie obecnie do czynienia. jednak uwazam, ze kazdy adsl, > czy to od tepsy, czy tez o innych operatorow publicznych > jest dla uzytkownikow domowych. brak jest jakichkolwiek > gwarancji predkosci, ktore czasami potrzebne sa do > aplikacji magazynowych, etc... proponuje nawet > konkurencje, ale nie tpsa lub netie i dialog... > zapraszam na www.futuro.pl, lub bezposrednio mail do mnie > internet@futuro.net.pl > pozdrawiam Stary te ceny za ta przyjemnośc to sobie w buty wsadź - będziesz dużo większy.Szukaj jelonków gdzie indziej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: isdn czy neostrada IP: 62.233.187.* 04.09.03, 20:11 oczywiscie, ze ceny sa wysokie, jednakze jest to internet korporacyjny. jesli pisze, ze tyle jest, to tyle jest. mozna go odsprzedawac o sieciach osiedlowych, parcytypowac w kosztach. wiec, jesli tego typu lacze. np 1024 kbps dla 40 uzytkownikow, dobrze zruotujecie ' nie wiem, czy takie slowo istnieje' jakies proste kolejkowanie na htb.init i macie dobrze pracujaca siec. tyle, ze trzeba dobrego goscia na administratora sieci, ktory stworzy priorytety dla protokolow tcp, etc.. jesli chodzi o mnie, tez uwazam, ze ceny sa zbyt wysokie, ale taki jest rynek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś