jan381 08.05.08, 11:08 poszukuję sp3 do win xp może ktoś poda mi adres strony z kórej mogłbym pobrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemari Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 11:16 www.centrumxp.pl/Uaktualnienia/8243,Windows_XP_Service_Pack_3_PL.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 11:18 Można stąd: tnij.org/services-pack-nr-3-dla-win-xp-pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:39 Poczekaj z instalacją, SP3 będzie niebawem na winupdate. Okazało się, że są z nim jakieś problemy większe, nie pamiętam dokładnie o co chodzi, ale z tego samego powodu zdjęto z win update SP1 do Visty. Myślę, że warto poczekać i ściągnąć poprawiony. ---------------------------------------------- Zamów jedzenie przez internet! www.glodomor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 11:51 Wykryty problem w zasadzie nie dotyczy zwykłych uzytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 12:04 z winupdate SP3 pobrałem przedwczoraj, bez problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 13:26 lemari napisał: > z winupdate SP3 pobrałem przedwczoraj, bez problemów :) >to nie jest wersja z językiem polskim ,potrzebuję wersj pl Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 13:52 ja mam polski windows i pobrałem polski SP3 Odpowiedz Link Zgłoś
lemari Re: poszukuję sp3 do win xp 08.05.08, 13:57 uściślam , pobrałem z automatycznych aktualizacji, trzeba było zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:32 mam polski win xp ipobrałem sp3 pl i nie mogę zainstalować co może być za powód pojawia się komunikat że nie ten język zainstalowanym w win xp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:59 Widocznie korzystasz z polskiego mui, a windowsa masz angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Dupek Jak Wy Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 11:02 Gość portalu: Lesio napisał(a): > Poczekaj z instalacją, SP3 będzie niebawem na winupdate. Już jest dostępny od kilku dni. :) > ale z tego > samego powodu zdjęto z win update SP1 do Visty. Naprawdę ??? A TO: skocz.pl/SP1doVISTA to pewnie złudzenie optyczne albo matrix ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Dupek Jak Wy Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:56 jan381 napisał: > poszukuję sp3 do win xp może ktoś poda mi adres strony z kórej mogłbym pobrać W takich sprawach to najprościej od razu poszukać strony MICROSOFT (po POLSKU też jest i to od lat !!!) i tam BEZ PROBLEMU znajdziesz co trzeba, czyli TUTAJ jest SP3 do XP bezpośrednio z MICROSOFT: skocz.pl/ServicePack3-XP Po co korzystać z pośredników jak u źródła jest to co trzeba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat wirusy w SP3? IP: *.chello.pl 10.05.08, 13:00 Mi po zainstalowaniu SP3 do XP do kompa nawłaziły jakies robaki i sparalizowaly mi kompa, skanuje go antywirusem od rana. Taka mala lipa z tym SP3, wiec radze Wam, uwazajcie ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrob_se_dobrze Re: wirusy w SP3? IP: *.c192.msk.pl 13.05.08, 04:24 Gość portalu: Mat napisał(a): > Mi po zainstalowaniu SP3 do XP do kompa nawłaziły jakies robaki i sparalizowaly > mi kompa pired...lisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: poszukuję sp3 do win xp IP: *.chello.pl 13.05.08, 12:20 Wirusy napewno nie przez SP3, ale z jego instalacją lepiej poczekać. Na Onecie i WP ciągle opisują jakieś problemy z tym dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala problemy? ja ich nie mam, a zainstalowałam pierwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:06 problemy? ja ich nie mam, a zainstalowałam pierwszy SP3, ten z błędami obowiałam się, że coś się poknoci, ale - OK! nawet Norton się nie zająknął! a komp wizualnie zyskał na szybkości Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: problemy? ja ich nie mam, a zainstalowałam pi 13.05.08, 15:28 > problemy? ja ich nie mam, a zainstalowałam pierwszy SP3, ten z > błędami Już pisałem, ale powtórzę, zainstalowałaś ten ostateczny, bo niczym się nie różnią (porównując bit po bicie), nic nie naprawili. Odpowiedz Link Zgłoś