Dodaj do ulubionych

E-Mule jak coś ściągnąć?

29.09.03, 22:42
Jak ściągnąć cokolwiek przez E-Mule? Ode mnie ściągnięto już kilka plików, a ja nic nie mogę ściągnąć. Mam HighID, klikam ściągnij i nic! Pasek stanu jest ciemnoniebieski i ciągle widzę komunikat "waiting". O co chodzi?
Obserwuj wątek
    • redeem Re: E-Mule jak coś ściągnąć? 29.09.03, 23:29
      w eMule sa dosc duze kolejki i aby cos sciagnac trzeba troszke w niej postac
      niestety(a moze stety)
    • Gość: Rosa Re: E-Mule jak coś ściągnąć? IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 21:26
      Wystarczy troszkę poczekać. Też z początku byłem nastawiony do mułka
      sceptycznie ale po odczekaniu i nałapaniu kredytów moge teraz ściągnąć średnio
      ok 2 Gb dziennie.
      • Gość: polokokt Re: E-Mule jak coś ściągnąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 09:31
        wow, kiedy ja sie dorobie takiego stausu. Na razie po okolo dwoch tygodniach
        uzywania moge sciagnac jakies 50-60MB przez caly dzien
        Mnie najgorzej w tym programie wkurza to ze czekam caly dzien w tej kolejce, po
        czym sciaga sie 5 minut (jakies 7% wielkosci pliku) i znow stoi jak
        zaczarowane. No ale poczekam na rozwoj sytuacji, udostepnilem sporo plikow,
        moze to cos pomoze :)
        Pozdrawiam
        • Gość: Rosa Re: E-Mule jak coś ściągnąć? IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 10:20
          Zależy, jakie masz łącze. Po 2tygodniach powinienes spokojnie wykorzystywać
          min. 60% możliwości no chyba , że coś masz źle ustawione. I pamiętaj ,że upload
          ustaw na min 10
        • Gość: Rosa Re: E-Mule jak coś ściągnąć? IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 12:47
          Jeśli masz neo+ to to są ustawienia dla ciebie:
          "Ustawienia na neo byly podawane juz tu ...
          Dla jasnosci ja sam masz lacze i masz wylaczonego firewalla xp masz high id ...
          Ul 12 dl 0 (to sa limity ... mozliwosci ustaw jak chcesz )
          max polaczen 400-500 max polaczen na 5s ok 40
          ilosc zrodel na plik 750-800
          Mozesz sie pobawic z iloscia slotow od UL tzn ustaw min 2 max 5 predkosc per
          slot 4000B/s (jesli masz taka funkcje... szczerze mowiac nie orientuje sie co
          teraz jest w lsd ... )
          Badz cierpliwy i powinno wszystko ok dzialac ... Pamietaj w mule liczy sie
          transfer ogolny wiec sciagaj po pare plikow w tym samym czasie np okolo 5-8
          popularnych gier, filmow, programow itp ...
          "

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka