katamarana 22.07.08, 14:52 Moje zdjęcia mają ok.2,5MB. Gdy przesyłam je pocztą (np. gmail), otwierają się b.duże i niewygodnie je oglądać. Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o2 Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.acn.waw.pl 22.07.08, 15:48 Zmniejszyć i dopiero potem przesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 18:21 Uprzedzam następne pytanie "jak zmniejszyć zdjęcia" -tematów jest bez liku (opcja szukaj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katamarana Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 23.07.08, 15:51 No wlasnie ;) Znalazłam info o zmniejszaniu w Picasie - czy są jeszcze jakies mozliwości. Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 23.07.08, 15:57 www.programosy.pl/program,image-resizer.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:46 Tylko w Picasie ? No naprawdę nie wiem...ja wpisałem w googla: zmniejszanie zdjęć i mam całą masę odpowiedzi. A Ty co wpisałaś ? Czy na przeglądaniu forum poprzestałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 08:59 Ja wysyłam jakie mam, czyli z reguły duże. Do mnie też takie przychodzą. Potem załączniki zapisuję na kompie i o otwieram w InfranView (otwierają się wielkie), wciskam enter i wsio. Zdjęcia dostosowane do pulpitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 09:20 Bo rozumiem, że jak odbierasz zdjęcia, to w programie pocztowym masz duże , tak? Wysyłam link skąd można ściągnąć IrfanView. Ściągnij, skopiuj zdjęcia na kompa i otworzysz w tym programie, będzie ok. Jak coś, pisz.Program jest darmowy. dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=667&IrfanView+4.20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katamarana Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 24.07.08, 14:09 dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 17:02 Daj znać jak poszło :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś