Dodaj do ulubionych

Przesyłanie pocztą zdjęć

22.07.08, 14:52
Moje zdjęcia mają ok.2,5MB. Gdy przesyłam je pocztą (np. gmail), otwierają się
b.duże i niewygodnie je oglądać. Co zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: o2 Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.acn.waw.pl 22.07.08, 15:48
      Zmniejszyć i dopiero potem przesłać.
      • Gość: Paweł Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 18:21
        Uprzedzam następne pytanie "jak zmniejszyć zdjęcia" -tematów jest bez liku
        (opcja szukaj).
        • Gość: katamarana Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 23.07.08, 15:51
          No wlasnie ;) Znalazłam info o zmniejszaniu w Picasie - czy są jeszcze jakies
          mozliwości. Proste!
          • Gość: @ Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 23.07.08, 15:57
            www.programosy.pl/program,image-resizer.html
          • Gość: Paweł Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:46
            Tylko w Picasie ? No naprawdę nie wiem...ja wpisałem w googla:
            zmniejszanie zdjęć
            i mam całą masę odpowiedzi. A Ty co wpisałaś ? Czy na przeglądaniu forum
            poprzestałaś ?
    • Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 08:59
      Ja wysyłam jakie mam, czyli z reguły duże. Do mnie też takie przychodzą. Potem
      załączniki zapisuję na kompie i o otwieram w InfranView (otwierają się wielkie),
      wciskam enter i wsio. Zdjęcia dostosowane do pulpitu.
      • Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 09:20
        Bo rozumiem, że jak odbierasz zdjęcia, to w programie pocztowym masz duże ,
        tak? Wysyłam link skąd można ściągnąć IrfanView. Ściągnij, skopiuj zdjęcia na
        kompa i otworzysz w tym programie, będzie ok. Jak coś, pisz.Program jest darmowy.
        dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=667&IrfanView+4.20
        • Gość: katamarana Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.chello.pl 24.07.08, 14:09
          dzieki :)
          • Gość: acia kb Re: Przesyłanie pocztą zdjęć IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 17:02
            Daj znać jak poszło :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka