Dodaj do ulubionych

Creative zen stone plus z głośnikami

24.07.08, 11:04
Czy ma ktoś taki zestaw? Sam odtwarzacz bardzo mi sie podoba i praktycznie
jestem pewna że go kupię, tylko kwestia tych głośników- czy są w miarę
porządne? tzn da się z nich słuchać czegoś np. na działeczce. No i czy są
gdzieś w ogóle poza vobis.pl? Na razie tylko tam widziałam, za taki zestaw
2GB: 159zł,w innych sklepach- bez głośników chcą jakieś 110-189zł. Więc
generalnie mogę dać te 159 tylko czy głośniki znośne?
Obserwuj wątek
    • Gość: majkel Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:41
      Widziaem ten zestaw. Wydaje sie po parametrach w miarę rozsądny jak
      za taką cenę. Creatuv robi dla mnie najlepsze głośniki do kompa,
      więc polecam.
      • Gość: nazeem Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:44
        Możesz też zobaczyć starszą wersje tych głośników. Ale ten zestaw
        jest ok. Nie wiem czy są gdzieś indziej niż w Vobisie, ale czasami
        jest tak, że jeden sklep ma tylko dany model.
        • Gość: Donki Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:48
          Jest ten zestaw w innych slepach, ale cena wacha się w tych
          okolicach co napisałaś. Ja widziałem go Saturnie, ale nie polecam od
          nich niczego. Chyba, że potem chcesz mieć problemy w razie czego z
          serwisem.
          • justownway Re: Creative zen stone plus z głośnikami 31.07.08, 19:10
            Acha, dzięki, jak mówicie, że ok to wezmę ten zestaw. W Saturnie nie kupuję
            elektroniki, wiec wezmę juz stad, przynajmniej pewna firma.
            • Gość: xxx Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.acn.waw.pl 31.07.08, 22:57
              Odświeżam watek- ja nie przepadam za Vobisem, a w MM i Saturna mam dobre
              wspomnienia.
              • Gość: majkel Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.acn.waw.pl 31.07.08, 22:59
                A ja odwrotnie. Z MM miałem kłopot z serwisem, a w Vobisie w 1,5 tygodnia mi
                naprawili wszystko :)
                • Gość: Tracker Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.acn.waw.pl 31.07.08, 23:03
                  Ja nie przepadem za MM i Saturnem bo pracowałem tam i widziałem co robią z
                  częścią sprzętu :) Parę rzeczy spadło z półki :)
                  • Gość: nazeem Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:42
                    Hehe, tez takich pare przypadków słyszałem. A w domu nie działa tv
                    bo upadł z 3 metrów :)
                    • Gość: Grzeisek Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:43
                      Wiesz czasami tak bywa, ale pewnie to nie jest standart. Jednak
                      osobiście wolę kupić w markowym sklepie i się nie martwić o nic.
    • tomekdabrowski57 Re: Creative zen stone plus z głośnikami 17.08.08, 14:15
      Kup dobre głosniki komputerowe i to wszystko,te które dodaja sa dla
      bardzo mało wymagajacych, bardziej brzecza niz graja.Bardziej lipa
      niz głosniki.
    • tomekdabrowski57 Re: Creative zen stone plus z głośnikami 17.08.08, 14:23
      Zapomniałem,polecam sklepik mp3 store w śrudmiesciu warszawy,za
      pieniadze które mówisz kupisz sobie np. odtw.Meizu i bedziesz bardzo
      zadowolona ,a głosniki dokupisz potemSa tam też inne ,jest co wybrac.
      Jesli chcesz bardzo creativa to z serii x ale jeszcze jej nie widze
      w sklepach bo graja naprawde dobrze.a tak polecam firme Cowon d
      2,minoł tydzień ijeszcze gra,producent podał 50 godz. na bateriach i
      to sie zgadza.Nie patrz na wyglad ale solidnosc i dzwiek.Powodzenia.
      • Gość: Majkel Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 29.08.08, 23:54
        Tak to dobry sklep, ale mają czasami za wysokie ceny w porównaniu do innych sklepów.
    • Gość: forumreader Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 18:45
      Na Allegro jest tego sporo. A co do Creative - to bardzo solidna firma w branży
      audio dla komputerów
      • Gość: nazeem Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:12
        Ja osobiście nie kupuje sprzętu na allegro bo w razie czego jest w cholerę zachodu.
        • Gość: Miki Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:14
          Dokładnie,skarpetki, pasek albo jakieś badziewie tak. Ale elektroniki za więcej
          niż kilka stów też nie kupuje, bo się kiedyś przejechałem.Wole iśc poszukać
          tanio w sklepie.
          • Gość: Grzechu Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:19
            Jak polecam Iriviery. Dobra jakość cena wysoka, ale niższa od Ipoda, wiec warto :)
            • Gość: Dor Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:21
              A co sądzicie i Sandiscu ?
              • Gość: Majkel Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:24
                Jak dla mnei Sandisk to karty pamięci,a nie mp3. Z tego typu to już bym wolała
                taki Vento
                sklep.vobis.pl/oferta/odtwarzacze_mp3/pamiec_flash/880308_odtwarzacz_mp3_vedia_c3_2gb.aspx
                • Gość: nazeem Re: Creative zen stone plus z głośnikami IP: *.chello.pl 31.08.08, 02:26
                  Ani sandisk ani Vedia:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka