sw.marlena.sw 01.08.08, 16:35 Witam Wyjezdzam na miesiac do innego miasta i potrzebuje internet - nie musi byc jakis super swietnie szybki tak aby mozna bylo sprawdzic poczte itp Co mi polecacie bo w ogole sie nie znam na takich sprawach :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sw.marlena.sw Re: Internet na 1 miesiac? HELP IP: *.stk.vectranet.pl 01.08.08, 22:38 ponawiam - prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumreader Re: Internet na 1 miesiac? HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:14 Jeżeli jest dobry zasięg to skorzystaj z ofert promocyjnych internetu bezprzewodowego (na próbę). Na miesiąc nie dadzą ale możesz popróbować u różnych operatorów. Gdyby od czterech udało się po tygodniu, to będzie miesiąc jak w mordę strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumreader Re: Internet na 1 miesiac? HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:20 www.orange.pl/portal/map/map/internet_free_promo?rp=internet_free_promo&articleId=2873406&rc=INTERNET_FREE_PROMO www.iplus.pl/indywidualni-promocje-wez-na-probe.html web.playmobile.pl/pl/internet/oferta/index.html a w erze to nie wiem. Trzeba zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw.marlena.sw Re: Internet na 1 miesiac? HELP IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.08, 15:33 hmmm z tych linków to malo wywnioskowałam ... kurcze juz sama nie wiem co mam robic .... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumreader Re: Internet na 1 miesiac? HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:47 trzeba kliknąć i przeczytać dokładnie co jest napisane na stronach, które się pokażą. Chyba pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Internet na 1 miesiac? HELP 03.08.08, 19:50 Polecam internet przez komórkę na kartę prepaidową np. Orange-Free. Kupujesz kartę startową za 20 zł, doładowujesz tak jak zwykłą kartę do komórki. 100 kb transferu kosztuje 3 grosze. Sam z tego korzystam, gdy przyjeżdżam na urlop do Polski. Do sprawdzania maila wystarcza w zupełności, na transferze zaoszczędzisz wyłączając w przeglądarce ładowanie obrazków. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Internet na 1 miesiac? HELP 03.08.08, 19:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=80952556&a=80981689 Odpowiedz Link Zgłoś