em_obywatel 05.08.08, 21:13 Yeah. Super. Teraz nie będzie problemów z wymianą plików i narzekania na niekompatybilność formatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smileordie Otwarty Office 05.08.08, 21:15 Gazeto skoncz pisac powieci sci-fi. Wszyscy wiedza, jak to M$ robil w przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Gość: Przeciwnie przyjacielu. IP: *.ists.pl 05.08.08, 21:19 Chodzi o to, że będziesz musiał zakupić najnowszy Office Microsoftu, albowiem starsze wersje nie bedą kompatybilne z najnowszą. Tylko najnowsza będzie obsługiwać siebie i stare pliki. Stare wersje odejdą do lamusa i znowu musisz zapłacić. Zrozum, co się liczy: "kasa, misiu, kasa". Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Nie to miałem na myśli 05.08.08, 21:22 Nie to miałem na myśli. Myślałem o wysyłaniu delikwentowi pliku w formacie OO. OO nie ma tysięcy niekompatybilnych formatów a jeden ustandaryzowany (ISO) format. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Przywróćcie stary interfejs!!! IP: *.chello.pl 05.08.08, 22:07 A kiedy wreszcie Microsoft da możliwość włączenia starego interfejsu? Ten nowy z listwą zamiast menu jest może i lepszy, ale nie wszyscy umieją go obsługiwać. Przez to nie można tego office wdrożyć w mojej firmie, bo nikt nie wyda kasy na przeszkolenie kilku tysięcy ludzi pod kątem uzywania nowego office'a. I niestety musimy używać 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przywróćcie stary interfejs!!! IP: *.acn.waw.pl 05.08.08, 23:51 > A kiedy wreszcie Microsoft da możliwość włączenia starego > interfejsu? Ten nowy z listwą zamiast menu jest może i lepszy, ale > nie wszyscy umieją go obsługiwać. Nie przesadzajmy - równie dobrze można byłoby powiedzieć, że nie wszyscy chcą się uczyć obsługi komputerów dlatego w firmie korzystają też z liczydeł. > Przez to nie można tego office wdrożyć w mojej firmie, bo nikt nie wyda kasy n > a przeszkolenie kilku tysięcy ludzi pod kątem uzywania nowego office'a. I niest > ety musimy używać 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: Przywróćcie stary interfejs!!! IP: *.icpnet.pl 06.08.08, 00:48 bez przesady, az taką rewolucją to to nie jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 teraz mówią, że za rok dodadzą, 06.08.08, 00:43 to rzeczywiście dobra wiadomość ;-) A poważnie, to chodzi o odzyskiwanie rynku telefonów komórkowych. Tu MS nie może wiele dyktować. Odpowiedz Link Zgłoś
go_bsh Otwarty Office 06.08.08, 04:36 Ten wielki i "zły" Microsoft zlitował się nad tą tłuszczą opensourcowców i dał możliwość zapisu w ODF!? no to rzeczywiście musi być bardzo zły - bo zabiera im chleb!? albo bardzo miłosierny :D Temat wprowadza w błąd Panie Redaktorze - otwarty w żargonie komputerowym oznacza z otwartym kodem, a na to puki co z tej stajni nie ma co liczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś