Dodaj do ulubionych

Szybki tuning Windows XP

IP: *.eranet.pl 20.08.08, 19:38
E, głupia reklama. O wiele lepszy jest Tune Up. Tweakery jakiś tam firm tworzą tylko problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: nietakifajny Szybki tuning Windows XP IP: 91.198.246.* 28.08.08, 12:50
      to wszystko to tylko za €24.99... nie lepiej propagowac open source i freeware???
    • Gość: strasznyfilm Szybki tuning windows xp czytajcie IP: *.238.64.30.ip.abpl.pl 17.11.09, 17:12
      Jest fajna metoda na swoj system naprawde rewelacja jesli chcesz
      zoptymalizowac swojego windowsa . Zrob tak zainstaluj swierzutkiego systema
      wgraj tylko potrzebne sterowniki i koniec tyle tylko masz w systemie zeby
      chodzil szybko i szybko sie wlaczal nie mial zadnych kluczy po programach
      wiadomo . I teraz tak po instalacji swierzucha wejdz do"regedit" skopiuj go
      gdzies na jakies przenosne urzadzenie np cd albo na jakas swoja stronke wrzuc
      nie moze byc na dysku gdzie indziej (bo sie klucze beda dopisywac) jak juz
      masz go gdzies skopiowane wiec teraz mozesz poinstalowac programy jakie chcesz
      jesli juz je poinstalujesz zrobisz kopie ich z folderu program files na pulpit
      potem je wyinstaluj tak jak sie wyinstalowywuje normalnie tak poprostu ;p
      wejdz do katalogu windows usun regedit i zkosza tez usun i skopiuj swojego
      wczesniejszego do katalogu windows , z folderu files katalogi usun z
      programami ktore jeszcze je pozostawily . Rezultat taki ze masz windows jak
      nowy rejestr czysty zero kluczy w nim niezainstalowane programy nic sie nie
      uruchamia podaczas startu windows a programy na pulpicie z regoly zawsze
      dzialaja , zdarzylo mi sie ze nero mi nie dzialal tylko. Moze ktos lepsze
      rzeczy znac wiadomo to moze byc beznadziejne ale znajac ruzne techniki
      czytalem juz wiele i o programach do czyszczenia i rozne takie to moge
      stwierdzic ze moja tachnika mi najlepiej pasuje ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka