Gość: df IP: *.wro.vectranet.pl 24.09.08, 19:29 to oszuści ten JZK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Narzedzia JZK IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.09, 16:04 Proszę o usunięcie aplikacji "Narzędzia JZK" - Studio JZK nie ma takiego w ofercie. Maile wysyłane do Państwa niestety wracają - proszę o podanie kontaktu - licencje@jzk.pl. Dziękuję. Ola. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Narzedzia JZK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 00:01 Piszący ten artykuł powyżej, chyba naczytał się reklam firmy jzk a nie pracował z tym programem. Bo coś pomylił. Jzk to same problemy z przeolbrzymią ilością bajerów i nie działających dok końca funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZKa-POMYŁKa Re: Narzedzia JZK IP: *.aster.pl 09.09.09, 03:07 Totalny szajz!!! Amatorszczyzna w 100% Cały ten pakiet to jedna wielka pomyłka. Nawet mi się nie chce wypisywać listę błędów, niedziałających rzeczy w programach "firmy" JZK. ODRADZAM i radzę dopłacić do czegoś bardziej profesjonalnego. Sam używałem przez ostatnie dwa lata ale powiedziałem sobie dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś