Dodaj do ulubionych

Waiting for neostrada

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 20:42
czekam na neostrade. Zamontowane wszystko, tylko na aktywacje czekam. Juz 3
tygodnie. Co robić???????????
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Waiting for neostrada 16.10.03, 21:09
      dzwonic, dzwonic, dzwonic.
      Dzwon do nich non stoop. jestes zdenerwowany/a dzwon, jestes szczesliwy/a
      dzwon, dzwon w kazdej wolnej chwili. Poprostu musisz im sie naprzykrzyc to im
      sie zachce i podlacza :)
      Pozdrawiam
    • Gość: Marcin Re: Waiting for neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:33
      Jak sie dodzwonisz, to im nawrzucaj i strasz kimkolwiek ważnym, nawet
      nieistniejącym wujkiem w zarządzie warszawskiej Tepsy - serio, czasami pomaga,
      oni tam trzęsa tyłkami o dobrze płatną "fajną" pracę :)
      • adamparker Re: Waiting for neostrada 17.10.03, 20:57
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Jak sie dodzwonisz, to im nawrzucaj i strasz kimkolwiek ważnym, nawet
        > nieistniejącym wujkiem w zarządzie warszawskiej Tepsy - serio, czasami
        pomaga,
        > oni tam trzęsa tyłkami o dobrze płatną "fajną" pracę :)

Widzisz kolego. Tak się składa że w tym centrum pracuje moja dziewczyna i
        ta "fajna" dobrze płatna praca to jest całe 6 zł/h . A przez takich debili jak
        Ty czasami ma popsuty dzień. I uwierz mi na słowo że choćbyś powołał się na
        Kwaśniewskiego czy wujka z Pruszkowa to istnieje coś takiego jak procedura i
        nic więcej nie da rady . Nie ma żadnego szefa czy supervisora - tylko mają
        system komputerowy w którym mogą przesłać Twoje żądania dalej do innego
        działu - np. monterów . I jeśli masz słabą linie telefoniczną czy też inne
        problemy po drodze to naprawde nic się nie da zrobić. Jesli ktoś ma możliwośc
        to zdecydowanie lepiej mieć Internet przez kablówke - ale jesli nie to jest
        jedyna alernatywa . Mam nadzieje że da to komuś troszkę do myślenia. A jeszcze
        jedno - oni dokładnie wiedzą kto dzwoni z jakiego numeru i conajwyżej mogą
        takiej bardzo niemiłej i chamskiej osobie po prostu utrudnić całą procedure
        zmieniając cokolwiek w komputerze np. date zcrosowania lini itp. Pozatym każda
        rozmowa jest nagrywana i puszczanie wiąch na lini może niekoniecznie iść w
        niepamięc - po prostu jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie - więc pamieajcie że każdy
        kij ma 2 końce... ;-) A jak jeszcze któryś nawtka mojej dziewczynie to każe
        jej zapamiętać numer i ja się już zajme wyrwanie chwasta - kapisz??
    • emka_1 Re: Waiting for neostrada 16.10.03, 22:36
      tak jest, dzwoń!!! najlepiej koło 3 nad ranem, albo w porze głownych wiadomości
      tvp1. tylko wtedy się dodzwaniałam i już po tygodniu awantur i składania
      reklamacji uruchomili :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka