Dodaj do ulubionych

Kill Bill - Kazaa - problemy

IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 20:09
Do kina pójdę, ale chciałbym do filmu powracać w domu jak do innych filmów
Tarantino. Więc zarzuciłem sieci w Kazie, znalazłem całkiem sporo źródeł i
wynik: ściagały się dwa zupełnie inne filmy + kilka czarnych ekranów a Kill
Billa ani widu ani słychu. Co jest grane? Miramax chyba robi piratów w
konia.
Obserwuj wątek
    • jwoj Re: Kill Bill - Kazaa - problemy 20.10.03, 20:50

> Billa ani widu ani słychu. Co jest grane? Miramax chyba
      robi piratów w
      > konia.

to sami kazowicze robią siebie w konia udostępniając fake

• polokokt Re: Kill Bill - Kazaa - problemy 21.10.03, 00:33
        dokladnie, taki to juz urok Kazaa, ze polowa (jak nie wiecej) filmow to cos
        innego, albo dzwiek sie konczy w polowie.
        Pozdrawiam
    • Gość: mariusz.wawa Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.crowley.pl 22.10.03, 04:51
      i wlasnie dlatego uzywam direct connect, moze odrobine pozniej pojawiaja sie
      rzeczy, ale za to mam 99% pewnosci ze sciagam faktycznie to co chce sciagnac:)
      kaaza sie konczy, bo nikt nad taka iloscia uzytkownikow i plikow nie jest w
      stanie zapanowac... pozdro.
    • Gość: sandwich Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:40
      Ściągam cztery na raz i każdy jest innym filmem.
      • Gość: a Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 14:59
        DLSTEGO TEZ KAZAA TO ZLOM:: radze zaczekac az film bedzie na dvd i wtedy sobie
        kupic
    • Gość: Gajnek Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: 213.227.71.* 24.10.03, 10:09
      Jak juz ktos zauwazył najlepszy jest dc, film mam juz u siebie i bez zadnych
      cyrków. Tam jak ktos "fałszuje" pliki dostaje bana od operatorów, dzieki czemu
      panuje tam ład i porzadek.
      • Gość: matuzalem Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:26
        moze i lad panuje ale nie kazdy ma dysk gigant zeby moderatorzy wpuscili do
        hubow.to nie kazaici takie jaja robia tylko je...RIAA.jak nie jestes pewien co
        ciorasz to zawsze mozesz podglad robic.polecam
        wwww.previewextractor.com.wystarczy 10 mb sciagnac i juz wiesz co ciorasz.
        • Gość: remis Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:54
          Robię podgląd Avi Preview albo All Playerem, który umożliwia oglądanie kawałków
          plików. Albo są to zupełnie inne filmy albo czarny ekran bez głosu. Może
          potrzebny jest jakiś kodek"? Ale z kolei te programy niczego takiego nie
          sygnalizują. Czy jakaś dobra dusza może podać dokłądny namiar na TEGO
          WŁAŚCIWEGO KILLA BILLA w sieci Kazaa? Notabene z sukcesem ściągnąłem trailera.
          Aż mnie zżera ciekawość jak ograniczając typowe dla siebie ironiczne dialogi
          Tarantino mógł zrobić całkiem dobry jak fama niesie film oparty na
          nawalance.
          • Gość: mariusz.wawa Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.crowley.pl 28.10.03, 12:20
            kazaa jest beznadziejna:) na direct connect kill billa jest duzo, ale
            wszystkie w dosc slabej jakosci obrazu. dvd rip jeszcze chyba nigdzie nie ma..:
            ( pozdro.
            • Gość: remis Re: Kill Bill - Kazaa - problemy IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 19:36
              No cóż, założyłem Directa, wszedłem na jakiegoś polskiego huba (sam nie wiem
              dokładnie co to jest, na razie kojarzy mi suię to tylko z pasozytniczym
              grzybem), wyświetliło mi użytkowników, wieć kilkam na jednego, wyświetla się w
              okienku na dole, robię mu activate i NIC.
              Jestem kompletnym laikiem, co tu teraz robić. W interfejs graficzny tego
              programu jest dosyć kłoptliwy, jak coć zamknę, to potem mi nie wyświetli.
              Wiem, że mam problem kalibru "nie wiem jak wysłać wiadomość w Outlook'u" ale
              sam przez to nie przebrnę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka