Gość: Gość IP: *.bv.pl 07.11.08, 18:05 Najlepszy soft do filmów jaki stestowałem. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: ALLPlayer IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.08, 18:22 Najlepszy! Najlepszy! Najlepszy! Najlepszy! Nowe wersje są extra! Wszystkie inne programy wywaliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wieczorny Re: ALLPlayer IP: *.bb.sky.com 30.11.08, 22:49 jaki jest kod do sciagniecia uaktualnien ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ALLPlayer IP: *.swidnica.mm.pl 04.01.09, 22:18 jak sciagnac ten program Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie [...] 06.01.09, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: ALLPlayer IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 04.03.09, 18:59 najlepszy jest nowy BestPlayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: ALLPlayer IP: *.torun.mm.pl 05.03.09, 11:23 zgadzam się. rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio ALLPlayer IP: 94.254.208.* 25.03.09, 21:54 Super odtwarzacz, nie ma pliku,którego by mi nie otworzył, a jak kiedyś był problem to wysłałem smsa i było gicio. Odpowiedz Link Zgłoś
kamzik2004 [...] 26.03.09, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edrytik Re: ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:40 nowe możliwości, ale czy się przyjmie, trzeba poprubować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhu Re: ALLPlayer IP: 94.254.171.* 28.03.09, 21:00 Best player jest jednak w tyle, co tu dużo gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pia Re: ALLPlayer IP: *.124.6.154.szara.net.pl 30.03.09, 12:55 Kawał niezłego softu. Funkcjonalny i łatwy w obsłudze, dla tych, którzy z komputerów korzystają sporadycznie też, szczególnie dzięki temu, że sam określa jakich kodeków brakuje i łączy wiele funkcji w jednym. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pali Re: ALLPlayer IP: 92.244.51.* 21.05.09, 23:49 Probowalem wielu playerow ale z tym mam najmniej problemow, no i jeszcze bestplayer jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Re: ALLPlayer 09.06.09, 14:18 ten allplayer to wielki szajs, używałem przez 2 lata, legalna wersję, wysyłałem smsy po możliwość aktualizacji kodeków. szkoda czasu i pieniędzy. Obecnie uzywam KMPlayer, darmowy, świetny, niezawodny. NIE TRZEBA ściagac kodeków, program sam wszystko załatwia. Proponuje wykasować inne playery i kodeki, a potem zainstalować KMPlayer. Bedziecie zachwyceni i nIGDY nie wrócicie do allpayera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzos Re: ALLPlayer IP: *.lumenpolska.pl 09.06.09, 15:36 Najlepszy jest Cinema Player - szkoda że autor zrezygnował z prac nad jego rozwojem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlo Re: ALLPlayer IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.06.09, 15:41 subedit zawsze i wszędzie od kilku ładnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: ALLPlayer IP: 195.47.201.* 09.06.09, 15:49 All Playrer nigdy mnie nie zawiodl, odtwarza nawet rmvb z napisami bez instalowania dodatkowych kodekow, super sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majsel [...] IP: 193.33.124.* 09.06.09, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: ALLPlayer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:15 Używałem dość długo allplayera, ale niestety zawiodłem się na nim w kilku sytuacjach i teraz korzystam z KMplayera, który jest wg mnie o niebo lepszy od allplayera. Radzi sobie właściwie ze wszystkimi typami plików wideo i audio. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgfgdg Re: ALLPlayer IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 20:30 best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! best player !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: ALLPlayer IP: 193.17.14.* 09.06.09, 21:13 Spokojnie, nie denerwuj sie tak bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyAllPlayer Re: ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:09 Ktos kto uzywa tego badziewia musi byc niespelna rozumu. Chciecie profesjonalnego odtwarzacza to scignijcie GOM playera, jest darmowy i wyprzedza all-badziew-playera o lata swietlne. Przy okazji nie dziala jak trojan ktory szpieguje uzytkownika i wysyla o nim dane na serwery all-badziew-playera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnick Re: ALLPlayer IP: *.ghnet.pl 09.06.09, 22:36 Bardzo długo używałem AllPlayera. Potem poinstalowali tam różne wtyczki, a ja nie lubię być inwigilowany. Niestety zblokowanie połączeń internetowych AllPlayera za pomocą ZoneAlarma spowodowało, że program nie mógł się normalnie uruchomić - trwało to dosłownie kilka minut. Więc przerzuciłem się na SubEdita który może nie jest doskonały ale przynajmniej jest lekki. Ach jeszcze jedno mi się przypomniało - nie wiem jak najnowsza wersja ale poprzednie wyłudzały kasę za jakieś kodeki które można dostać za darmo w sieci - tylko w AllPlayerze nie działały... Oj cwaniaczki, cwaniaczki. ODRADZAM ZE WSZECH SIŁ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VLC Re: ALLPlayer IP: *.aster.pl 09.06.09, 23:09 VLC media player kładzie wszystko, nic nie trzeba instalować. ściągasz zipa, rozpakowujesz i działa. Żadnych kodeków, nic nie doinstalowuje a odtwarza wszystko nawet pliki niedociągnięte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lhx Re: ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 23:40 Używam głównie BestPlayera 2.05. Polecam wszystkim, którzy potrzebują stabilnego odtwarzacza, który nie zaśmieca systemu i z odpowiednim zestawem kodeków poradzi sobie z każdym filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: ALLPlayer IP: *.zone8.bethere.co.uk 09.06.09, 23:54 Ludzie, nie ściągajcie tego syfu!!! Kiedyś ktoś mnie namówił i zainstalowałem sobie to badziewie, tak namieszał w systemie, że nie dało się go normalnie używać, przeinstalowałem wszystko od zera. Popieram qnicka - OMIJAĆ Z DALEKA!!! Mam VLC i działa bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe88e Re: ALLPlayer IP: *.dclient.hispeed.ch 09.06.09, 23:54 Czy wiecie że za granicą poza krajami słowiańskimi ludzie w ogóle nie używają takich zewnętrznych playerów jak te nasze (bestplayer, allplayer, subedit player)? Używają tego co jest dostarczone z systemem operacyjnym, albo co dostali na płytce ze sterowniami do karty graficznej... Dziwne nie? PS używam bestplayera (win), vlc (lin), kmplayera (lin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnick Re: ALLPlayer IP: *.ghnet.pl 10.06.09, 00:53 Ciekawe ile trzeba zapłacić za taką reklamę na pierwszej stronie Gazety. Przykro. Mam zacząć czytać Dziennik???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: ALLPlayer IP: *.chelmnet.pl 10.06.09, 02:01 tego playera uzywaja ludzie ktorzy nie znaja sie za bardzo na komputerach ale jesli im to odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś