moblister 14.11.08, 14:02 ja tam nie wiem czy oled to taki przełom. Mam monitor Lg LCD zwykły i obraz jest naprawde bardzo ładny a kolorki żywe więc jakoś nie ciągmnie mnie do oled jak mam świetny monitora za rozsadna kase. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pejor Re: LED-owe podświetlenia w 2012 IP: 78.8.105.* 14.11.08, 19:10 Można było pozostać przy telewizorze z lampą kineskopową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: LED-owe podświetlenia w 2012 IP: *.dialog.net.pl 14.11.08, 23:29 na pewno i na 100% obraz na CRT jest o wiele lepszy niż na LCD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik LED a OLED IP: 212.122.214.* 19.11.08, 21:59 LED a OLED to co innego. Poza tym... idź do jakiegokolwiek sklepu z branży RTV i porównaj obraz w telewizorach: LCD z tradycyjnym podświetleniem drugi z podświetleniem LED. Zobaczysz sam, że podświetlenie LED daje czerń nieporównywalnie czarniejszą /jeśli mogę użyć takiego sformułowania :)/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Najlepiej byloby, gdyby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.08, 10:19 wszystkie stacje TV emitowaly "czysta czern" zamiast tych bzdur i bredni, ktorymi karmia widzow przez cala dobe. Wtedy byloby mniej tych, ktorym zrobiono z mozgow galaretke, reagujaca prawie wylacznie na reklamy. "Homo sapiens". dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś