Dodaj do ulubionych

Internet DSL

IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 20:27
Witam!

Mam router D-LINK DI-604, chciałbym tym wkrótce rozzielić Internet DSL, ale
nie wiem jakie tam ustawic MTU, poniewaz w ustawieniach polączenia jest cos
takiego. Nie wiem czy zostawic domyslne, czy jest jakies specjalne dla tej
usługi. NIE CHODZI MI O NEOSTRADE!! TYLKO O INTERNET DSL.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: no właśnie neostrada chodzi w technologii DSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 21:03
      a po za tym, to nie wiem
      • Gość: piecyk gazowy Nie, Neostrada chodzi w technologii aDSL!!! IP: *.visp.energis.pl 29.10.03, 21:15
        Gość portalu: no właśnie napisał(a):

> a po za tym, to nie wiem
        • Gość: tensam A znaczy asymetryczny, ale to nadal dsl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:23
          asymetryczny, czyli wejscie i wyjscie ma nierówną wartość. ale technologia jest
          ta sama, - a może masz inne zdanie?
          • Gość: piecyk gazowy Re: A znaczy asymetryczny, ale to nadal dsl !!! IP: *.visp.energis.pl 30.10.03, 18:54
            Równie dobrze można powiedzieć, że CD-ROM i DVD to też to samo (tylko w DVD
            jest więcej ścieżek).
    • Gość: magik piecyk - jesteś do wymiany - nic ci już nie pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:41
      żadna modernizacja, remoncik - po prostu sie wypaliłeś - a jak chcesz sie
      wypowiadać , to najpierw poczytaj, naucz się czegoś, idź na studia - a ja śmiem
      twierdzić, że nie masz racji w żadnym razie - kaszlaku!
      • Gość: piecyk gazowy Re: piecyk - jesteś do wymiany - nic ci już nie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:55
        Tylko o. Rydzyk ma rację!
        • hddsyss Re: piecyk - jesteś do wymiany - nic ci już nie p 08.11.03, 20:19
          Ojciec Rydzyk i nasz Brat piecyk gazowy
    • yasny Re: Internet DSL 01.11.03, 00:00
      1.usluga oferowana przez tpsa pod nazwa dsl jest oparta na technologii adsl
      2.kiedys czytalem, ze dla dsla ludzie kombinowali z ustawieniami mtu (wartosci 1492 i 1500) - nie wiem jak teraz to funkcjonuje, ale wydaje mi sie, ze ten router spokjnie moze pracowac z dsl-em
      (ewentualnie popytaj na jakims konkretnym forum albo na grupach o tym mtu)
      • Gość: tompatrz Re: Internet DSL IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 13:39
        Juz wszystko wiem. MTU musi byc 1500.Doczytalkem na stronce dsl:D
        Dzieki za wypowiedzi pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka