o-lcia 29.11.08, 10:06 Jak i czym wzmocnic zasieg internetu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barone Re: Slaby zasieg orange freedom 29.11.08, 23:09 Z tego, co się orientuję, to Orange Freedom, to połączenie do Internetu przez linię telefoniczną. Co to ma do zasięgu, o który pytasz? Zainstalowałaś sobie router bezprzewodowy i pytasz o zasięg? Odpowiedz Link Zgłoś
o-lcia Re: Slaby zasieg orange freedom 30.11.08, 13:02 Pytam w czyims imieniu i nie dowiedzialam sie dokladniej. Chodzi o to,ze ten ktos ma laptopa z wbudowanym modemem i internetem orange freedom,ale ma kiepski zasieg w domu.Czy da sie go(modem) jakos rozbudowac,lub czy da sie cos podlaczyc,zeby ten zasieg byl lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Slaby zasieg orange freedom IP: *.centertel.pl 30.11.08, 14:07 Ja sobie poprawiłem moc sygnału w Orange anteną zewnętrzną, mam modem zewnętrzny, sugeruję poszukiwania w tym kierunku np.: allegro.pl/item480905473_antena_do_novatel_merlin_u630_u740_xu870_na_fme.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Slaby zasieg orange freedom IP: *.centertel.pl 27.12.08, 13:53 mam orange free z wbudowanym modemem w laptopa GLOBE TROTTER MODULE HSDPA i tez mam kiepski zasięg czy moze mi ktoś podać jakies tanie rozwiązanie tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godny zaófania Re: Slaby zasieg orange freedom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 08:14 o-lcia napisała: > Jak i czym wzmocnic zasieg internetu?? SIŁOM i GODNOŚCIOM OSOBISTOM... :) Trzeba było sprawdzić ZASIĘG i siłę sygnału tej usługi Orange Freedom ZANIM to się kupiło !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś