Gość: Nicko Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.chello.pl 09.12.08, 17:56 Ja mam Cyfre+ i bardzo się cieszę że będzie VoD i ten multiroom mam dwa telewizory w dwóch pokojach i teraz działa tylko jeden a tak podłączę sobie i będą dwa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:17 Taaa... A ja mam trzy telewizory, w trzech pomieszczeniach i na wszystkich Cyfrę z jednego odbiornika. Oczywiście ten sam kanał, więc multiroom będzie musiał pozwalać na coś więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToHell VoD po polsku - hehe IP: 193.254.155.* 09.12.08, 19:34 Oto repertuar: The Best of TVN24 The Best of Taniec z Gwiazdami Na Wspolnej (odcinek ktory normalnie poleci za 2 tyg) 4 Pancerni Szklana Pulapka 1-4 Kevin Sam W Domu Jadzia sie Seksi Big Brother Live itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK A gdzie jest inaczej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:09 znasz takie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archie Re: Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:32 Ludzie! A o splitterach to nie słyszeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behind Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: 91.192.250.* 09.12.08, 20:14 Czy orientuje się ktoś czy można gdzieś zakupić programy serii Discovery, Animal Planet ale BEZ abonamentowej usługi operatora typu CP, C+, N a na zasadzie Telewizji na Kartę, MTV (pre-paid) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Złodziejstwo IP: 217.153.156.* 09.12.08, 20:44 Czyli będzie tak - płacę abonament (coraz większy) ale jak będę chciał obejrzeć jakiś fajny film to muszę jeszcze dodatkowo zapłacić - jak nie to pozostaną mi tylko powtórki typu Czterej Pancerni i Pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33kuba Re: Złodziejstwo IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 18:39 Tak zgadza sie, ja mam nke (nbox HDTV RECORDER) i jesli chce wypozyczyc jakis JEDEN film z VOD to musze zaplacic 11 zl za 48 godz. i to u mnie wyglada w ten sposob (ale tak samo jest w Cyfrze +) ze place abonament za 3 pakiety + 1 gratis czyli ogolnie mam 4 pakiety i gdy chcialbym zamowic pelna oferte VOD to musialbym zapalacic 30 zl za miesiac korzystania z VOD co by mnie w sumie wynioslo za pakiety (48 zl) + 30 zl za VOD co by sie rownalo 78 zl za miesiac korzystania z pakietow i VOD, bo jeden pakiet w Nce kosztuje 16 zl/m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz czas na VOD w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:22 TVP wprowadź wideo na życzenie, tylko to uratuje TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hacker Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.pools.arcor-ip.net 10.12.08, 06:33 Cyfra na EMU !!! Nagra3 to tylko kwestia czasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dikens Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:59 No to fajnie jak tak moze będe więcej tv oglądał, chociaż i tak ostatnio od kiedy mam monitor LG z tunerem to ogladam zdecydowanie więcej tv niż wcześniej w koncu super jakość obrazu na tym monitorku mam. Odpowiedz Link Zgłoś