Dodaj do ulubionych

Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia

09.12.08, 17:49
Cyfra sucks !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nicko Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.chello.pl 09.12.08, 17:56
      Ja mam Cyfre+ i bardzo się cieszę że będzie VoD i ten multiroom mam dwa
      telewizory w dwóch pokojach i teraz działa tylko jeden a tak podłączę sobie i
      będą dwa ;]
      • Gość: qwerty Re: Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:17
        Taaa...

A ja mam trzy telewizory, w trzech pomieszczeniach
        i na wszystkich Cyfrę z jednego odbiornika.

Oczywiście ten sam kanał, więc multiroom będzie musiał
        pozwalać na coś więcej ...
        • Gość: WelcomeToHell VoD po polsku - hehe IP: 193.254.155.* 09.12.08, 19:34
          Oto repertuar:

The Best of TVN24
          The Best of Taniec z Gwiazdami
          Na Wspolnej (odcinek ktory normalnie poleci za 2 tyg)
          4 Pancerni
          Szklana Pulapka 1-4
          Kevin Sam W Domu
          Jadzia sie Seksi
          Big Brother Live
          itp

• Gość: JK A gdzie jest inaczej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 08:09
            znasz takie miejsce?
        • Gość: Archie Re: Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:32
          Ludzie! A o splitterach to nie słyszeliście?
    • Gość: behind Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: 91.192.250.* 09.12.08, 20:14
      Czy orientuje się ktoś czy można gdzieś zakupić programy serii Discovery, Animal
      Planet ale BEZ abonamentowej usługi operatora typu CP, C+, N a na zasadzie
      Telewizji na Kartę, MTV (pre-paid) ?
    • Gość: ja Złodziejstwo IP: 217.153.156.* 09.12.08, 20:44
      Czyli będzie tak - płacę abonament (coraz większy) ale jak będę
      chciał obejrzeć jakiś fajny film to muszę jeszcze dodatkowo
      zapłacić - jak nie to pozostaną mi tylko powtórki typu Czterej
      Pancerni i Pies
      • Gość: 33kuba Re: Złodziejstwo IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 18:39
        Tak zgadza sie, ja mam nke (nbox HDTV RECORDER) i jesli chce wypozyczyc jakis
        JEDEN film z VOD to musze zaplacic 11 zl za 48 godz. i to u mnie wyglada w ten
        sposob (ale tak samo jest w Cyfrze +) ze place abonament za 3 pakiety + 1 gratis
        czyli ogolnie mam 4 pakiety i gdy chcialbym zamowic pelna oferte VOD to
        musialbym zapalacic 30 zl za miesiac korzystania z VOD co by mnie w sumie
        wynioslo za pakiety (48 zl) + 30 zl za VOD co by sie rownalo 78 zl za miesiac
        korzystania z pakietow i VOD, bo jeden pakiet w Nce kosztuje 16 zl/m-c.
    • Gość: xyz czas na VOD w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:22
      TVP wprowadź wideo na życzenie, tylko to uratuje TVP
    • Gość: Hacker Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.pools.arcor-ip.net 10.12.08, 06:33
      Cyfra na EMU !!! Nagra3 to tylko kwestia czasu!!!
    • Gość: Dikens Cyfra+: Wideo na życzenie już od 12 grudnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:59
      No to fajnie jak tak moze będe więcej tv oglądał, chociaż i tak ostatnio od kiedy mam monitor LG z tunerem to ogladam zdecydowanie więcej tv niż wcześniej w koncu super jakość obrazu na tym monitorku mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka